Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Deze week: Hypnotiserende thriller, het houden van mannen en een geliefde boekhandel

door Soraya Vink (crew) 6 reacties
In 'Deze week' pikt de redactie van Hebban drie boeken uit het enorme aanbod van nieuwe boeken die deze week gaan verschijnen. Boeken of auteurs met een bijzonder verhaal of achtergrond. Of gewoon boeken waar wij op zitten te wachten. Dit zijn de drie van deze week, geselecteerd door Soraya Vink.

Het 'bewuste' tweede boek

De bestsellerauteur van Het meisje in de trein is terug met een thriller vol psychologische spanning. Paula Hawkins toont in haar nieuwe thriller In het water dat het oppassen geblazen is voor diepe wateren: je weet nooit wat zich onder de oppervlakte bevindt.

Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood tegemoet. Ze zijn niet de eerste vrouwen die ten prooi vallen aan deze donkere wateren, en hun dood veroorzaakt een golf van onrust over de rivier en zijn geschiedenis. 

De vijftienjarige dochter van Nel blijft alleen achter. Daarom moet Nels zus, Jules, terugkeren naar het stadje dat ze jaren geleden de rug heeft toegekeerd. Voorgoed, dacht ze toen.

Zal het Hawkins opnieuw lukken om miljoenen lezers wereldwijd weer in de ban te houden met haar nieuwe thriller? Na het overrompelde succes van haar debuutthriller Het meisje in de trein is er één ding dat zeker is: de lat ligt hoog. Op Hebban lees je al een Sneak Preview van deze thriller en maak je kans op een exemplaar!

In het water verschijnt op 02 mei bij A.W. Bruna Uitgevers.
Praktische veldgids

Veel Nederlandse vrouwen hebben een man, of kennen iemand die er een heeft. Voor iedereen die interesse heeft in de man als huisgenoot of er al een heeft en hier meer over wil weten, is er nu Het houden van mannen samengesteld door Myrthe van der Meer. De schrijfster, bekend van haar deels autobiografische romans Paaz en UP, laat in deze compacte en geïllustreerde veldgids 20 jaar onderzoek voorbij komen.

Het hoe en waarom van de man in al zijn facetten: van voeding en verzorging tot training en voortplanting. Het houden van mannen was nog nooit zo eenvoudig!

Het houden van mannen verschijnt op 06 mei bij The House of Books.De geliefde boekhandel

Petra Hartlieb (1967) leeft samen met haar gezin in en boven haar boekwinkel in Wenen. Van de een op de andere dag gaf ze haar baan op als journalist en literair criticus om zich samen met haar man te wijden aan het leven als boekhandelaar.

In haar boek Mijn geliefde boekhandel schrijft ze over de beweegredenen om haar droom na te jagen en wat het haar opleverde. Op humoristische wijze brengt ze een liefdesverklaring uit aan de prachtige wereld van het boek.


Mijn geliefde boekhandel verschijnt op 05 mei bij Cactus Books.

Ook deze week 

 


Wekelijks een overzicht van de (belangrijkste) verwachte boeken binnen je favoriete genres in je mailbox? Maak een gratis account aan op Hebban of klik hier om je nieuwsbrieven te beheren.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Deze week: Hypnotiserende thriller, het houden van mannen en een geliefde boekhandel

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken