Hebban vandaag

Listmania /

Deze Young Adult-seriedelen verschijnen dit najaar!

door Hebban Crew 4 reacties
Serieschrijvers weten precies wat ze doen als ze een verhaallijn niet helemaal afsluiten aan het einde van een boek. Ze geven de lezer genoeg om tevreden te zijn met het verhaal, maar houden voldoende achter om de honger naar een volgend deel aan te wakkeren. Hebban maakte een overzicht met de nieuwe series en de vervolgen binnen het Young Adult-genre die we dit najaar kunnen verwachten. Het is hoog tijd om je Wil ik lezen-lijstje aan te vullen!

Nieuwe series

Een vloek zo eenzaam door Brigid Kemmerer


Een vloek zo eenzaam
verscheen in 2019 al in het Engels als A Curse so Dark and Lonely en scoort goed op Hebban met een waardering van ruim vier sterren gemiddeld. Recensent Karin beoordeelde het Engelse boek eveneens met vier sterren. Dit najaar verschijnt het boek in de vertaling. Het gaat over de vervloekte prins Rhen, hij beleeft de herfst van zijn achttiende levensjaar telkens opnieuw. De vloek wordt opgeheven wanneer er een meisje verliefd op hem wordt, maar aan het eind van elke herfst verandert hij in een bloeddorstig monster.

Shine door Jessica Jung


Shine
is een Young Adult-roman over de populaire K-popwereld. De schrijfster, Jessica Jung, komt zelf uit de meidengroep Girls Generation. In dit boek probeert Rachel Kim door te breken in de K-popbusiness. De regels zijn simpel: train 24/7. Wees perfect. Date niet. Makkelijk toch? Maar dan krijgt ze gevoelens voor de charmante en getalenteerde K-popster Jason Lee. Shine is het eerste deel van een duologie.

Verliefd door Anna Todd


Anna Todd
is terug na haar succesvolle 'After'-serie, waarmee ze bekend werd via het schrijfplatform Wattpad. En zoals de titel al zegt, is ook dit boek weer een liefdesverhaal. Verliefd gaat over Karina, die is opgegroeid op een legerbasis en maar al te goed weet hoe soldaten eraan toe zijn als ze terugkeren uit een oorlogsgebied. Dan ontmoet ze Kael, een soldaat die gebukt gaat onder de nasleep van twee missies in Afghanistan.

Een dodelijke opleiding door Naomi Novik


Naomi Novik
is een schrijfster die vooral bekend werd met haar 'Temeraire'-reeks en de retellings Ontworteld en Zilvergaren. Nu verschijnt er een nieuwe serie van haar hand, waarvan Een dodelijke opleiding het eerste deel is: 'Ik besloot dat Orion Lake moest sterven nadat hij mijn leven voor de tweede keer redde. Iedereen houdt van hem, behalve ik. Wat mij betreft houdt hij zijn opzichtige magische kunstjes voor hemzelf.'

Nieuwe vervolgdelen

Nog niet vertaald

Welke YA-serie lees jij dit najaar?Over de auteur

Hebban Crew

2181 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Deze Young Adult-seriedelen verschijnen dit najaar!

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken