Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Discussie: Hoort erotiek in romance thuis?

door Hebban Crew 17 reacties
De erotische romans doen het momenteel ontzettend goed. Talloze vrouwen lezen erotische romans om heerlijk bij weg te dromen. De passie en liefde is in dit soorten boeken goed aanwezig, maar... hoort het wel bij Romance thuis? Discussieer mee!

Erotische romans

Erotische romans zijn hot. Dat hebben de meeste vrouwen ondertussen wel gemerkt. Boeken als 50 tinten grijs, Crossfire en Mijn man gaan als warme broodjes over de toonbank. Deze 'stoute' romans zijn helemaal in opkomst. De boeken zitten vol erotiek, lust, passie en liefde. Eén en al romantiek dus en daardoor past het prima in het romance-genre.  

De andere kant

Aan de andere kant zijn er streekromans, familieromans en liefdesromans met een christelijke insteek. Seks komt zelden voor in dit soort boeken en het draait hier meer om de aantrekkingskracht en de problemen waar de hoofdpersonen mee worstelen. Het zijn overduidelijk romantische boeken.

Horen deze boeken wel bij elkaar?

Horen erotische boeken wel bij het romance genre? Past het in hetzelfde genre als de streekromans? Wat vinden jullie? We zijn ontzettend benieuwd naar de reacties. Laat ze vooral hieronder achter!Over de auteur

Hebban Crew

2137 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Discussie: Hoort erotiek in romance thuis?

 

Gesponsorde boeken