Hebban vandaag

Community /

Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019

door Hebban Crew 19 reacties
Ruim 8.000 lezers doen mee aan de Hebban Reading Challenge 2019. Met nog een ruime maand te gaan, willen we graag van deze duizenden lezers weten hoe leuk dat was. Vertel ons alles over jouw leesjaar met de Hebban Reading Challenge. De Hebban Crew kiest de tien leukste, origineelste, grappigste of interessantste om te publiceren en verloot onder alle deelnemers een aantal in 2019 verschenen boeken.

Bijna 2200 challenges zijn al volbracht in 2019 en dat betekent dat nog bijna 6.000 mensen een leuke leesmaand voor de boeg hebben. Laatste titels worden afgevinkt, een eindspurt wordt ingezet. Bijna 99% van de 600 respondenten van onze kleine mini-enquete van enkele weken geleden over de challenge gaf aan zeker weer mee te doen met de Hebban Reading Challenge in het nieuwe jaar. De helft daarvan zegt hetzelfde aantal boeken te willen lezen als in dit jaar. Bijna 40% gaf aan méér te willen lezen in 2020 en een kleine 10% wil het iets rustiger aan doen. Spanning en literatuur zijn de twee meestgelezen genres onder de respondenten en daarvan is het meest nieuw gekocht, al wordt er ook flink gebruikgemaakt van de diensten van de bibliotheek. Het gemiddelde aantal boeken dat challengedeelnemers per jaar lezen is 50. Wat is jouw leesdoel voor 2020?

Je kunt tot 20 december meedoen via onderstaand formulier.

Meer én leuker lezen met de Hebban Reading Challenge

Meld je nu aan voor de Hebban Reading Challenge 2020

Lees alles over de Hebban Reading Challenge 2020

Fill out my online form.


Over de auteur

Hebban Crew

2178 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019

 

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

84 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...


Gesponsorde boeken