Hebban vandaag

Community /

Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Denise Depoorter

door Hebban Crew 11 reacties
Tot en met het einde van het jaar lichten we elke dag een deelnemer van de Hebban Reading Challenge 2019 uit. Wat was hun meest onverwachte boek, hoeveel boeken telde hun doel en hebben ze dat gehaald? En belangrijker nog: wat staat er op hun leeslijstje voor 2020?

Denise Depoorter

Even voorstellen
Ik lees heel veel thrillers. Vroeger ook een groot aantal YA maar deze dan voornamelijk in het Engels. Door lid te worden bij Hebban, de bibliotheek en een boekenclub ben ik ook begonnen andere genres te lezen en vooral deze appreciëren. Ik lees liever op een e-reader of op een tablet omdat deze handig in gebruik zijn. Luisterboeken vind ik ook geweldig. Het is voor mij een waar genoegen om te kunnen meelezen met de leesclubs bij Hebban. Deze zijn zo verrijkend. Je leert er ook een boek door de ogen van iemand anders te bekijken.

Hoeveel boeken heb je in 2019 gelezen?
29

Op hoeveel boeken staat je Reading Challenge 2020?
15

Wat was je meest onverwachte boek?
Aan het einde van de wereld van Kristin HannahHet zat in de Bookchoice-aanbieding van januari 2019. Ik ben er in begonnen als voorleesboek zonder er iets van te verwachten, maar heb het snel zelf doorgelezen omdat ik zo meer kon genieten van de schrijfstijl van de auteur. Wat een boek! Er zijn nog maar twee boeken die bij mij zo'n indruk hebben achtergelaten en dat zijn Houtekiet van Gerard Walschap en Eline Vere van Louis Couperus.

Naar welk boek/welke boeken kijk je nu al uit?
Ik zou heel graag nog De nachtegaal lezen van Kristin Hannah. Het laatste boek in de trilogie van J.D. Barker, Vergeef me. Stalker in de nacht van Robert Bryndza en de rest van de serie. Marionet en de volgende boeken in de serie van Daniel Cole. De rest van de serie van 'De zeven zussen'-reeks (heb er nog een zestal te lezen) van Lucinda Riley. De rest van de 'Clifton'-serie van Jeffrey Archer, Le rouge et le noir van Stendhal die ik tezamen lees bij Hebban. En hopelijk nog veel boeken in de leesclubs waar ik zo graag bij ben.

Wat vind je zo leuk aan de Hebban Reading Challenge?
Het heeft me aangespoord om terug wat meer te lezen. Toen ik pas bij Hebban geregistreerd was, had ik niet door wat Hebban eigenlijk allemaal deed/betekende. Nu geniet ik er (denk ik toch) ten volle van. De leesclubs, de topics, de café's, de give-aways...zalig.

 

Bekijk Denise's 2019 Challenge

Start jouw Reading Challenge 2020Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Denise Depoorter

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

82 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...