Hebban vandaag

Community /

Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Jessica

door Hebban Crew 16 reacties
Tot en met het einde van het jaar lichten we elke dag een deelnemer van de Hebban Reading Challenge 2019 uit. Wat was hun meest onverwachte boek, hoeveel boeken telde hun doel en hebben ze dat gehaald? En belangrijker nog: wat staat er op hun leeslijstje voor 2020?

Jessica

Even voorstellen
Hoi, ik ben Jessica. Lezen heb ik altijd al heel graag gedaan. Even verdwijnen in een andere wereld. Het liefst lees ik thrillers, maar tussendoor lees ik ook andere genres. Stephen King en Karin Slaughter zijn mijn favoriete schrijvers. Ook de Scandinavische schrijvers heb ik hoog op mijn lijstje staan. Sinds ik Hebban ken ben ik eigenlijk steeds meer gaan lezen. Het leuke van Hebban is dat je ook andere genres tegenkomt en ook eens buiten je comfortzone leest.

Hoeveel boeken heb je in 2019 gelezen?
82

Op hoeveel boeken staat je Reading Challenge 2020?
75

Wat was je meest onverwachte boek?
Reisverslag van een kat van Hiro ArikawaDit is een boek dat ik zelf niet zo snel gekozen zou hebben. Ik zag het boek op Hebban voorbij komen met zoveel goede recensies, en ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb dat ik het gelezen heb. Het is een mooi en ontroerend verhaal.

Naar welk boek/welke boeken kijk je nu al uit?
Ik kijk nu al uit naar De heren van de tijd van Eva García Sáenz de Urturi. Ook kijk ik uit naar Stille schreeuw van Angela Marsons en Sneeuwblind van Ragnar Jónasson. En dan zijn er natuurlijk nog veel meer boeken waar ik naar uit kijk. De lijst blijft maar groeien.

Wat vind je zo leuk aan de Hebban Reading Challenge?
Het leuke van de Challenge is het bijhouden van de boeken die je leest. Je stelt jezelf een leesdoel en dat motiveert mij ook om steeds meer te gaan lezen. Het is geen wedstrijd, maar het is toch leuk om eind van het jaar je doel te halen. Het geeft het lezen net dat beetje extra.

 

Bekijk Jessica's 2019 Challenge

Start jouw Reading Challenge 2020Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Jessica

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

82 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...


Gesponsorde boeken