Hebban vandaag

Community /

Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Marvin Olbrechts

door Hebban Crew 45 reacties
Tot en met het einde van het jaar lichten we elke dag een deelnemer van de Hebban Reading Challenge 2019 uit. Wat was hun meest onverwachte boek, hoeveel boeken telde hun doel en hebben ze dat gehaald? En belangrijker nog: wat staat er op hun leeslijstje voor 2020?

Marvin Olbrechts

Even voorstellen
Man, echtgenoot, vader, leesveelvraat. Leest alles wat los en vast zit en leest altijd en overal. Hebbanrecensent voor sciencefiction en fantasy en ook voor literatuur.

Hoeveel boeken heb je in 2019 gelezen?
230

Op hoeveel boeken staat je Reading Challenge 2020?
100

Wat was je meest onverwachte boek?
Basic taarten van Christophe Declercq. Ik en taarten bakken ... euhm ... dat gaat nooit gebeuren. Maar hoewel de genreclub Culinair ontbrak in de checklist, heb ik ze toch maar toegevoegd en mij door dit bakboek heen gewerkt. Ik heb ontdekt dat bakken een discipline is met een eigen woordenschat die anders is dan die in een kookboek, want ik heb meermaals mijn vrouw moeten vragen wat er nu eigenlijk bedoeld werd. :-)

Naar welk boek/welke boeken kijk je nu al uit?
Met stip: Jay Kristoff met het derde 'Nimmernacht'-deel.

Wat vind je zo leuk aan de Hebban Reading Challenge?
Of het nu met of zonder challenge is, het blijft toch vooral het lezen zelf dat het leukste is. Ik ga niet bewust op zoek naar een boek bij een categorie, maar doe het omgekeerd: ik lees een boek en probeer het daarna in een categorie in te passen. Lijkt wat op bingo op die manier.

 

Bekijk Marvin's 2019 Challenge

Start jouw Reading Challenge 2020Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Marvin Olbrechts

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

82 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...