Hebban vandaag

Community /

Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Melissa

door Hebban Crew 17 reacties
Tot en met het einde van het jaar lichten we elke dag een deelnemer van de Hebban Reading Challenge 2019 uit. Wat was hun meest onverwachte boek, hoeveel boeken telde hun doel en hebben ze dat gehaald? En belangrijker nog: wat staat er op hun leeslijstje voor 2020?

Melissa

Even voorstellen
Mijn naam is Melissa (Mielse op Hebban) en ik werk als projectleider bij een woningcorporatie. Als moeder van 2 jonge kinderen en graag in het gezelschap van familie en vrienden is het druk genoeg. Mijn tijd is dus schaars, ondanks dat mijn liefde voor boeken groot is. En dan heb ik ook nog een hang naar goede, maar vuistdikke boeken! (Denk Max, Mischa en het Tet-offensief.) Ik kijk dan ook met verbazing (en een lichte jaloezie) naar reading challenges van 50 boeken en meer.

Hoeveel boeken heb je in 2019 gelezen?
11

Op hoeveel boeken staat je Reading Challenge 2020?
12

Wat was je meest onverwachte boek?
Max, Mischa en het Tet-offensief van Johan HarstadIk ben pas sinds eind 2018 lid van Hebban. In mijn reis op het Hebban-platform stuitte ik op een literatuurclub die samen dit boek ging lezen en meelezers zochten. Een vrijblijvende leesclub, waarbij je zelf het boek aanschaft. Met mijn minimale tijd leek me dat wel wat. Uiteindelijk heb ik het hele boek meegelezen en wat een verrassing! Niet alleen de ervaring van samen een boek lezen, maar ook het boek zelf. Ik geloof niet dat ik uit mezelf het boek snel zou hebben gekocht. Maar ik gaf het uiteindelijk 5 dikke sterren.

Naar welk boek/welke boeken kijk je nu al uit?
Ik wil nog heel graag Aantekeningen over het verplaatsen van obelisken van Arjen van Veelen lezen, omdat ik dat zo vaak op lijstjes heb zien langs komen. Maar ook de nieuwe Peter Buwalda en de nieuwe Karin Slaughter. Oh en Het achtste leven (voor Brilka) en Ik ben Pelgrim heb ik ook nog op mijn lijstje staan! Te veel om op te noemen, maar genoeg om de Challenge in 2020 mee te vullen.

Wat vind je zo leuk aan de Hebban Reading Challenge?
De Reading Challenge houdt me 'on track' met het lezen van al die boeken die ik nog wil lezen. Maar wat ik vooral ook leuk vind, is hoe je (door de maandelijkse of wekelijkse thema's) ineens met een heel ander boek eindigt. Door een geweldige tip via de Boekentipper, of door via Hebban mee te lezen met een boek.

 

Bekijk Melissa's 2019 Challenge

Start jouw Reading Challenge 2020Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit was mijn Hebban Reading Challenge 2019: Melissa

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Hebban Reading Challenge Café

82 volgers

Welkom in het Café rond de Hebban Reading Challenge. Hier kun je al je vragen, opmerkingen, leestips, tipvragen en meer kwijt. Hoe werkt zo'n Challenge, waar is het voor en wat haal je eruit? De...


Gesponsorde boeken