Advertentie

Hebban vandaag

Dossier /

Quick Tour | Dit wist je misschien nog niet over de Hebban Boekenapp

door Hebban Crew 16 reacties


Je favoriete boekensite altijd binnen handbereik met de Hebban Boekenapp mét superhandige barcodescanner! Zo ontdek je ook in de boekhandel of bibliotheek eenvoudig je volgende favoriete boek. Zoek snel de recensies op van de boeken die je wilt lezen of laat je inspireren door de lijsten met boeken die er toe doen op Hebban. Download gratis de nieuwste versie van de Hebban Boekenapp in de Google Play Store (voor Android-smartphones) of iTunes Store (voor Apple iPhones). 

Naar de Hebban Boekenapp downloadpagina

De Hebban Boekenapp behoort in haar categorie ‘Books’ in de app stores van Google Play en iTunes tot de best beoordeelde apps van dit moment (4.5 uit 5.0 sterren). De update bevat een aantal kleine bugfixes, ondersteuning van een aantal nieuwere devices en voldoet volledig aan de nieuwe privacywetgeving (de GPDR).

Aangepast is de ‘nieuwste recensies’ boekenplank op Home waar je nu - net als in het recensietreintje op hebban.nl - de sterren van de betreffende nieuwe recensie ziet staan.

Een andere kleine verbetering is de pop-up die getoond wordt als je een boek op ‘gelezen’ zet. Je kunt dan direct je waardering in sterren geven en aanvinken dat je het boek las voor je Hebban Reading Challenge, als je daaraan meedoet.

Hebban Boekenapp Quick Tour

Klik op het pijltje hieronder om de belangrijkste features van de Hebban Boekenapp  te ontdekken.Over de auteur

Hebban Crew

1911 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Quick Tour | Dit wist je misschien nog niet over de Hebban Boekenapp