Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Dizzie.nl gooit handdoek in de ring

door Hebban Crew 38 reacties
Het boekenplatform Dizzie.nl houdt binnenkort op te bestaan. De site sluit niet aan bij 'de visie en doelstellingen' van Persgroep Nederland, de huidige eigenaar.

Op 1 maart 2016 gaat de website Dizzie.nl offline en worden alle activiteiten rondom Dizzie.nl gestaakt. Er zal niet verder worden geïnvesteerd in de boekencommunity in de huidige vorm. Alle geplaatste content wordt vernietigd, meldde de site vandaag.

Dizzie.nl werd in 2008 opgericht als een Nederlandse community van boekenliefhebbers. Lezers konden elkaar op het boekenplatform treffen om informatie over hun favoriete boeken uit te wisselen, te bloggen en de boeken te bespreken.

In februari 2015 telde de boekencommunity meer dan 10.000 leden, in april 2014 - vlak voor de overname door Wegener, de toenmalige eigenaar - waren dit nog maar 4.500. Na de overname werd de nieuwe site gelanceerd, met nieuws, eigen recensies en blogs, daarnaast opende Wegener een online boekwinkel op Dizzie.nl. De nieuwe site leidde tot een verdubbeling van het aantal pageviews en unieke bezoekers.

Nadat dagbladconcern Wegener door de Persgroep was overgenomen, namen de activiteiten op Dizzie.nl zienderogen af. Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dizzie.nl gooit handdoek in de ring

 

Gesponsorde boeken