Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Stap in de eerste Hebban Carrousel met de nieuwe Jonas Jonasson

door Hebban Crew 4 reacties
De 100-jarige man is terug! De held uit het boek van Jonas Jonasson komt op 3 juli naar jullie toe met nieuwe avonturen in 'De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden'. Lees alvast een fragment en schrijf je in voor de allereerste Hebban Carrousel, een leesclub zoals je die nog nooit beleefd hebt. We hebben plek voor 100 epub-lezers.

De 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius leiden een luxe, paradijselijk leven op Bali, maar eigenlijk vervelen ze zich in het paradijs. Een ballonvaart met voldoende flessen champagne voor de 101e verjaardag van Allan kan allicht tijdelijk voor wat spanning zorgen. Door omstandigheden belanden ze in zee en de drenkelingen worden opgevist door een Noord-Koreaans militair schip op weg naar huis. Dat dat schip gesmokkeld verrijkt uranium vervoert voor Kim Jong-un weten ze op dat moment nog niet.In no time vormen ze het middelpunt van een diplomatieke rel waar vele leidende politieke fi guren bij betrokken raken, van de Zweedse minister van Buitenlandse Z aken tot Angela Merkel en Trump aan toe.

Lees hier de Sneak Preview

De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden verschijnt op 3 juli bij uitgeverij Atlas Contact. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Doe mee aan de Hebban Carrousel

Sta je te trappelen om verder te lezen? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Carrousel. We delen 100 epubs uit voor deze extra large leesclub. Om een leesclubdiscussie met 100 deelnemers in goede banen te leiden, gaan we niet allemaal op hetzelfde moment op dezelfde plek zijn. De 100 lezers gaan in vier thematische leesclubspots in groepjes van 25 het boek bespreken. Elke week reis je, met je vaste clubje, een thema en een spot verder.

Ja, ik wil in de Carrousel!Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Stap in de eerste Hebban Carrousel met de nieuwe Jonas Jonasson

 

Gerelateerd

Over

Jonas Jonasson

Jonas Jonasson

Jonas Jonasson (1961), geboren als Pär-Ola Jonas Jonasson, is een Zwee...

Gesponsorde boeken