Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Doe mee aan de Hebban Leesclub met 'Vanaf nu wordt alles beter' [gesloten]

door Hebban Crew 7 reacties
Sinds Oprah stopte met haar show, wist Maartje niet meer waar ze terecht kon voor goed advies; ze besloot zelf een boek te schrijven. Eerlijk, grappig en ontwapenend, voor de liefhebbers van Georgina Verbaan en Japke D. Bouma. Op Hebban gaan we het boek bespreken in een online leesclub, waarvoor we vijftien gemotiveerde lezers zoeken. Lees een sneak preview en schrijf je in!

Waarom verstop je eten voor jezelf? Waarom zit iedereen om de drie maanden in een vorm van persoonlijke crisis? Waarmee vul ik in godsnaam mijn Instagramaccount? Hoe ga ik om met sociale verplichtingen? En moet ik een auto kopen of blijf ik sukkelen met de NS? We wonen in een eerstewereldland, we staan steevast bovenaan in de lijst van gelukkigste volken ter wereld, maar toch zijn er nog allerlei grote en kleine vraagstukken waar we regelmatig tegenaan lopen.

Maartje Willems beschrijft in haar boek Vanaf nu wordt alles beter de vele momenten in haar leven waarop ze even met de handen in het haar zit. De vraagstukken die ze in haar boek beschrijft leiden tot tal van hilarische ontdekkingen, praktische oplossingen en weggeredeneerde problemen (die je eigenlijk met goed fatsoen geen problemen zou kunnen noemen, hooguit hinderlijke hobbels op een op zich goed aangelegd wegdek).

Ben jij benieuwd geworden naar dit bijzondere boek? Lees dan gauw een fragment!    

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Hebban Leesclub

We gaan een online leesclub organiseren met dit boek en zoeken daarvoor vijftien gezellige en enthouisaste lezers. Word je geselecteerd voor de leesclub, dan ontvang je het boek gratis. Schrijf je inOver de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Doe mee aan de Hebban Leesclub met 'Vanaf nu wordt alles beter' [gesloten]

 

Gerelateerd

Over

Hebban Spots

Vanaf nu wordt alles beter

20 volgers

Welkom bij de leesclub rond Vanaf nu wordt alles beter, een boek van Maartje Willems (Uitgeverij Boekerij). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar:...

Gesponsorde boeken