Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Doe mee aan deze spannende, mysterieuze YA-leesclub!

In juni verschijnt bij uitgeverij Gottmer Wit Konijn / Rode Wolf, een spannend boek van auteur Tom Pollock, ingenieus en psychologisch uitdagend voor thrillerliefhebbers, fantasylezers én de Young Adult doelgroep. Hebban heeft nu al twintig exemplaren beschikbaar voor een preread online leesclub. Lees snel deze sneak preview!

Wit Konijn / Rode Wolf
Nadat de 17-jarige wiskundig genie Pete Blankman bijkomt van een paniekaanval, is niets meer hetzelfde: zijn moeder is neergestoken en ligt in coma en zijn tweelingzus Anabel blijkt spoorloos verdwenen. Pete wordt opgenomen in een geheim genootschap dat meer van hem en zijn familie lijkt te weten dan hijzelf. Een verhaal vol geweld, spionage, geheimen en logica.

‘Niet te vertrouwen. Niet meer neer te leggen. Dit boek is een spectaculaire achtbaan.’ - Marieke Nijkamp, auteur van 54 Minuten en Voor ik je loslaat

Tom Pollock
Met Wit Konijn / Rode Wolf zet fantasy-auteur Tom Pollock zijn eerste stappen in het thrillergenre - en hoe. Het is een regelrechte pageturner; een ingenieus en psychologisch complex verhaal dat tieners, maar ook oudere liefhebbers van spannende boeken zal boeien en verrassen.

Mama vindt me in de bijkeuken. Ik zit in de hoek op de grond en schrik me rot van het plotselinge licht in de deuropening. Ik heb een mond vol bloed en scherven.
Ik wil tuffen, maar als ik dat doe, ziet ze de ravage die de splin - ters van het zoutvaatje hebben aangericht in mijn tandvlees. De scherpe stukjes prikken onder mijn tong en in mijn zachte gehe - melte, maar ik durf ook niet te slikken, want dan blijven ze mis - schien in mijn keel steken. Het zout gaat tekeer in de wondjes in mijn tong. Ik probeer naar mama te lachen en tegelijk zo min mogelijk gezichtsspieren te bewegen. Een klodder spuug druipt uit mijn mond en trekt een rode streep over mijn kin.
Mama ademt diep uit en komt gauw binnen. Ze houdt een handvol papieren tissues voor mijn mond.

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Wit konijn / Rode wolf verschijnt op 1 juni bij Uitgeverij Gottmer.

Doe mee met de Hebban Leesclub!

Smaakt deze Sneak Preview naar meer en wil je graag samen met andere lezers in dit boek duiken? Op Hebban starten we binnenkort een leesclub met dit spannende boek. Schrijf je snel in!Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Doe mee aan deze spannende, mysterieuze YA-leesclub!

 

Gerelateerd

Over

Tom Pollock

Tom Pollock

Tom Pollock is een Britse schrijver van Sciencefiction en Fantasy. Met de YA Wi...

Hebban Spots

Wit Konijn - Rode Wolf

21 volgers

Welkom bij de leesclub rond Wit Konijn / Rode Wolf, een ontzettend spannend boek voor thrillerliefhebbers,, fantasylezers én de Young Adult doelgroep (Uitgeverij Gottmer). Het boek verschijnt pas in...

Gesponsorde boeken