Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Doe mee aan The John Green Experience

door Hebban Crew 4 reacties
Hebban start The John Green Experience, een tof samenleesproject waarin de vijf oudere romans van John Green gelezen worden, net als – uiteraard – zijn nieuwste ‘Turtles All the Way Down’. De komende zes weken start elke dinsdag de inschrijving voor een van de boeken, te beginnen met Greens debuut ‘Looking for Alaska’. Doe je mee?


John Green is favoriet bij vele lezers. Na zijn prachtige The Fault in our Stars werd er lang gewacht op zijn nieuwe YA-roman. En die is er nu: Turtles All the Way Down. Om deze langverwachte publicatie te vieren, starten we op Hebban The John Green Experience! Een leesclub voor alle zes boeken.

De ultieme kans dus om kennis te maken met het oeuvre van Green, óf met de boeken die je nog niet van hem las, óf om zijn verhalen te herbeleven met andere lezers. Iedere week wordt een inschrijving gestart voor een van de romans, op volgorde van verschijning van Greens romans. We verloten vijftien exemplaren onder de inschrijvers. De voertaal in de leesclubs is het Nederlands, het te lezen boek is Engelstalig (maar natuurlijk kun je ook meedoen met een eigen – al dan niet vertaald – exemplaar). Je hoeft niet met alles zes titels mee te doen, je schrijft je per titel in.

Wil je niets missen? Volg dan The John Green Experience.

Lees je liever in het Nederlands en kun je gewoon niet wachten om aan Schildpadden tot in het oneindige te beginnen? Dan kun je er ook voor kiezen mee te praten in de leesclub met de Nederlandse vertaling van Turtles All the Way Down.

Over Schildpadden tot in het oneindige
Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats. Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.  

In dit langverwachte nieuwe boek deelt John Green het verhaal van Aza met verpletterende directheid: 'Dit is mijn eerste poging om openlijk te schrijven over de stoornis waar ikzelf sinds mijn vroegste jeugd mee worstel. Het verhaal is verzonnen, maar gaat wel degelijk ook over mij persoonlijk.'  

  • Volg de Leesclubspot van Schildpadden tot in het oneindige hier 
  • Lees hier de Sneak Preview van Schildpadden tot in het oneindige  
  • Lees hier een uitgebreid dossier over John Green  

Schrijf je nu in voor de eerste John Green Experience: Looking for Alaska

Welkom! Dit is The John Green Experience, waar we samen de vijf eerdere romans van John Green gaan lezen (in het Engels!) en bespreken. We starten vandaag met de inschrijving voor Looking for Alaska. We zoeken 15 gezellige en gemotiveerde lezers. Word je ingeloot, dan ontvang je van ons het boek. Doe mee met je vrienden en vriendinnen aan The John Green Experience!

Looking for Alaska

Before. Miles 'Pudge' Halter is done with his safe life at home. His whole life has been one big non-event, and his obsession with famous last words has only made him crave 'the Great Perhaps' even more (François Rabelais, poet). He heads off to the sometimes crazy and anything-but-boring world of Culver Creek Boarding School, and his life becomes the opposite of safe. Because down the hall is Alaska Young. The gorgeous, clever, funny, sexy, self-destructive, screwed up, and utterly fascinating Alaska Young. She is an event unto herself. She pulls Pudge into her world, launches him into the Great Perhaps, and steals his heart. Then. . . . After. Nothing is ever the same.

Schrijf je in voor Looking for AlaskaOver de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Doe mee aan The John Green Experience

 

Gerelateerd

Over

John Green

John Green

John Green is een Amerikaanse Young Adult schrijver. Op vijftienjarige leeftijd ...

Hebban Spots

The John Green Experience

53 volgers

Welkom! Dit is de John Green Experience, waar we samen de vijf eerdere romans van John Green gaan lezen en bespreken, maar natuurlijk ook de nieuwe: Turtles All The Way Down. Heb jij een of meer...