Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

'Domina' volgt 'Maestra' op

door Hebban Crew
Het tweede deel in de serie van drie psychologische thrillers van de Britse L.S. Hilton gaat 'Domina' heten. De opvolger van 'Maestra' moet in maart 2017 in de winkels liggen, zo heeft uitgeverij Bonnier Zaffre laten weten.

Het verhaal volgt 'de sexy, slimme en uitermate slechte' heldin Judith Rashleigh, die verkast van het mooie Venetië naar het mondaine Sankt Moritz om daar weer enkele 'pittige' avonturen te beleven. In het eerste deel Maestra werkte Rasleigh overdag als assistent in een Londens veilingshuis en 's nachts als hostess in een chique club in de West-End buurt. Als ze een vervalsing ontdekt, wordt ze bij het veilingshuis ontslagen en vlucht ze naar de Franse Rivièra. Als ze daar, zich lavend tussen de rich and famous, op de fraudezaak stuit die haar heeft doen vluchten uit Londen, zint ze op wraak.

In een verklaring van de uitgeverij liet L.S. Hilton weten dat het 'fantastisch is om weer terug te komen met Judith. Ik hoop dat de lezers haar nog meer sexy, verrassend en subversiever dan ooit vinden.' De schrijfster groeide op in Engeland en heeft in Key West, New York, Florence, Parijs en Milaan gewoond. Ze studeerde Engels en kunstgeschiedenis. Maestra werd aan 26 landen verkocht. 

Van Maestra zijn in Groot-Brittannië een kleine 50.000 exemplaren in print verkocht. Daarnaast werden er ook 40.000 e-books afgezet. Volgens de uitgever zijn naar schatting wereldwijd een half miljoen stuks van haar eersteling verkocht.

Bron: The Bookseller Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: 'Domina' volgt 'Maestra' op

 

Gerelateerd

Over

L.S. Hilton

L.S. Hilton

L.S. Hilton (Lisa Hilton) is opgegroeid in Engeland en heeft in Key West, New Yo...

Gesponsorde boeken