Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

'Doodsvlucht' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 144. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Doodsvlucht' van Bear Grylls.

Doodsvlucht
Will Jaeger is ex-militair van de SAS en runt het succesvolle outdoorbedrijf Enduro Adventures. Rijke zakenmensen, sporters, ex-militairen en beroemdheden beproeven met hem hun geluk in de wildste en meest uitdagende survivals ter wereld. Als Will Jaeger en zijn team boven de jungle van de Amazone worden gedropt, raken hij en Irina Narov afgesloten van de groep. Ze raken verstrikt in een geheime missie van de Nazi Relocation Commando's en stuiten op een samenzwering die zijn tentakels uitstrekt tot in de huidige wereldmachten en geheime diensten.

Bear Grylls
Bear Grylls is 's werelds bekendste survivalexpert. Op Discovery Channel presenteert hij verschillende survivalshows, waaronder Ultimate Survival en Escape from Hell. Ook schreef hij diverse survivalboeken. Modder, zweet en tranen is zijn autobiografie.

Uitgeverij The House of Books stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek.

Wat moet je doen?
1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in. Je vindt het digitale inschrijfformulier in de rechterkolom
2. Vul in het opmerkingenveld 1) je leeftijd in 2) waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en 3) is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De inschrijving sluit op zondagavond 28 juni 2015 om 24:00 uur. Daarna wordt bekendgemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.


Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Doodsvlucht' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Bear Grylls

Bear Grylls

Bear Grylls (1974) is een Britse bergbeklimmer, avonturier, televisiepresen...

Gesponsorde boeken