Hebban vandaag

Advertorial /

Door lezen zie je meerOpen je wereld met beter zicht

De wereld is te mooi om er iets van te missen. Je wilt er deel van uitmaken, er middenin staan. Dus zorgen wij dat je alles haarscherp ziet, ver weg en dichtbij. Zodat je niets mist van al het moois wat de wereld biedt.

Maar dat is niet vanzelfsprekend. Vanaf het 40e levensjaar worden, net als de rest van ons lijf, helaas ook onze ogen wat ouder. Hierdoor wordt het lastiger om dichtbij scherp te stellen. Dit heeft knijpende ogen, hoofdpijn en frustratie tot gevolg. Soms zo erg, dat mensen stoppen met lezen. Zonde, vinden wij bij Eye Wish! Lezen biedt immers zoveel mogelijkheden, zoveel kansen, zoveel moois.  

Om weer lekker te kunnen lezen is een standaard leesbril een prima tussen oplossing. Maar om echt optimaal van je favoriete boek te genieten heb je het meeste baat bij een leesbril op maat, opgemeten door een specialist. Een goede leesbril op sterkte biedt comfort en is volledig afgestemd op jouw kijkgedrag. Geen mens, geen gezicht en dus ook geen oog is gelijk. De sterkte van je linker- en rechteroog zijn namelijk vaak verschillend.  

Hier houdt een kant-en-klare leesbril geen rekening mee. Dat is prima om een menukaart te lezen, maar geen passende oplossing om lang voor de haard te genieten van je boek. Voor een maatwerk leesbril meten onze specialisten niet alleen je zicht, maar ook verschillende kenmerken van je gezicht. Denk bijvoorbeeld aan de stand van je neus en oren. Zo houdt deze bril rekening met je kijkrichting, die niet voor iedereen gelijk is, waardoor je in elke richting van haarscherp zicht geniet.  

Pak er een goed boek bij!

Sla een boek open en je ziet de wereld door een nieuwe bril. Verhalen die je niet voor mogelijk hield komen tot leven en prikkelen je verbeeldingskracht. Met lezen beleef je avonturen door andermans ogen en zo vergroot je je inlevingsvermogen. Net als een bril helpt een boek je ook scherpstellen.

Kies bijvoorbeeld een van onderstaande boeken:

Kom langs voor een gratis oogmeting

Loop binnen bij een van onze winkels of maak een afspraak via:
eyewish.nl/afspraak-maken

 Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Door lezen zie je meer

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken