Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Download het gratis luisterboek van Hilde Vandermeeren

door Hebban Crew 14 reacties
'De vuurtoren en andere verhalen' van Hilde Vandermeeren, voorgelezen door Chava voor in 't Holt, is een van de twee luistercadeaus van 2019. Tijdens de Week van het Luisterboek (van 6 tot en met 12 mei) kunnen deze luisterboeken gratis worden gedownload en beluisterd via de Hebban Luisterboek-app en de audio-apps van Libris.nl, LuisterBieb en Luisterrijk.nl.

Chava voor in ’t Holt leest De vuurtoren en andere verhalen van Hilde Vandermeeren

In dit luisterboek vind je vier spannende korte verhalen van Hilde Vandermeeren: De vuurtoren, In het vizier, Een vreemde in de nacht en De verkeerde afslag. Een vreemde in de nacht en De vuurtoren verschenen eerder in het prestigieuze Amerikaanse tijdschrift Ellery Queen’s Mystery Magazine, waarna De vuurtoren werd genomineerd voor de Derringer Award voor beste korte verhaal 2017. 


Over Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren studeerde psychologie en is een van de meest bekroonde Vlaamse thrillerschrijfsters. In 2013 verscheen haar thrillerdebuut Als alles duister wordt, ze won daarmee de Knack Hercule Poirot Publieksprijs 2013 en stond op de longlist van de Diamanten Kogel 2013. Daarna verschenen haar thrillers De toeschouwers (2014), Stille grond (2015) en Scorpio (2016). Stille grond haalde de shortlist Gouden Strop 2016, de jaarlijkse prijs voor het beste spannende Nederlandstalige boek, en de film- en tv-rechten zijn verkocht aan productiemaatschappij Eyeworks Belgium. In 2017 verscheen haar vijfde thriller Schemerzone. Ze won daarmee de Knack Hercule Poirotprijs 2017, de prijs voor de beste Vlaamse misdaadroman van het jaar, en het boek haalde de longlist van de BookSpot Gouden Strop 2018. Haar zesde thriller Pas op voor de buren verscheen in 2018. Al haar thrillers zijn ook als luisterboek beschikbaar. 

Hilde Vandermeeren op Hebban
Interview met Hilde Vandermeeren

Foto Chava (c) Frank Ruiter
Foto Hilde (c) Florian van Eenoo

De Hebban Luisterboek-app

De vuurtoren en andere verhalen van Hilde Vandermeeren en Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van Paul van Loon zijn tijdens de Week van het Luisterboek 2019 gratis te downloaden en te beluisteren via de Hebban Luisterboek-app. Heb jij deze app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidOver de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Download het gratis luisterboek van Hilde Vandermeeren

 

Gerelateerd

Over

Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren (°1970) studeerde psychologie en is de meest bekroonde Vlaam...

Gesponsorde boeken