Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Download het gratis luisterboek van Paul van Loon

'Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos' van Paul van Loon, voorgelezen door Sander de Heer, is een van de twee luistercadeaus van 2019. Tijdens de Week van het Luisterboek (van 6 tot en met 12 mei) kunnen deze luisterboeken gratis worden gedownload en beluisterd via de Hebban Luisterboek-app en de audio-apps van Libris.nl, LuisterBieb en Luisterrijk.nl.

Sander de Heer leest Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van Paul van Loon

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Daar leert hij Foeksia kennen, een grappig miniheksje. Maar daar is ook juf Minuul, die denkt dat Dolfje een lekker sappig moeraskonijn is. Help! Het is maar goed dat Foeksia kan toveren. Ook al moet ze het nog een beetje leren… Een weerwolfje en een miniheks… Gaat dat samen?


Over Paul van Loon

Paul van Loon is al meer dan 30 jaar schrijver en heeft maar liefst tien keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen. Hij is vooral bekend door zijn boeken over Dolfje Weerwolfje, Foeksia de miniheks en de Griezelbus. Deze maand verscheen zijn twintigste Dolfje Weerwolfje-boek. Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos werd speciaal voor de Week van het Luisterboek voorgelezen door Sander de Heer.

Paul van Loon op Hebban

Foto Sander (c) Frank Ruiter
Foto Paul (c) Florian van Eenoo

De Hebban Luisterboek-app

De vuurtoren en andere verhalen van Hilde Vandermeeren en Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van Paul van Loon zijn tijdens de Week van het Luisterboek 2019 gratis te downloaden en te beluisteren via de Hebban Luisterboek-app. Heb jij deze app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor AndroidOver de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Download het gratis luisterboek van Paul van Loon

 

Gerelateerd

Over

Paul van Loon

Paul van Loon

Paul van Loon is een bekende en populaire Nederlandse kinderboekenschrijver. Hij...

Gesponsorde boeken