Hebban vandaag

Nieuws /

Download nu de Hebban Boekenapp in de Google Play Store

door Hebban Crew 49 reacties
Goed nieuws voor gebruikers van een Android-smartphone! Vanaf nu is de nieuwe Hebban Boekenapp gratis te downloaden in de Google Play Store.

Heb je een Apple iPhone? Klik dan hier!

Hebban Boekenapp

De Hebban Boekenapp is het perfecte verlengstuk voor Hebban als je onderweg bent. Met onze nieuwe app heb je namelijk altijd je persoonlijke boekenplanken* binnen handbereik. Ook kun je in de boekwinkel of de bibliotheek zien welke boeken je nog wilt lezen, zoek je handig (bijvoorbeeld met de ingebouwde barcode-scanner) recensies en lezersbeoordelingen op van boeken die je interessant lijken en kun je eenvoudig boeken toevoegen aan je 'Wil ik lezen'-plank. 

Naast je eigen boekenplanken kun je zien welke boeken er op het punt staan om te verschijnen (Verwacht), welke boeken trending zijn (Hebban Rank) of veel gelezen worden (Meest gelezen) en door de redactie uitgelichte boeken (Uitgelicht).  

* Om je persoonlijke boekenplanken te beheren via de app heb je een Hebban-account nodig. Heb je nog geen account, dan kun je er hier eentje aanmaken. Je kunt de app met beperkte functionaliteit ook gebruiken zonder in te loggen.

Download hier de app voor Android

Leuk! Kijk onderaan dit artikel hoe je met een review in de Google Play Store kans maakt op een gratis boek dat je op je 'wil ik lezen'-boekenplank hebt staan. Een boek zet je op je 'Wil ik lezen'-plank via de boekpagina, dus zoek het boek eerst even op via de zoekfunctie in de app om op de boekpagina te komen.

Heb je een vraag of opmerking? Kijk in de boekenapp-faq!

SneakpreviewOver de auteur

Hebban Crew

2340 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Download nu de Hebban Boekenapp in de Google Play Store