Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Download nu het gratis Thriller Weken ebook met vijf gloednieuwe verhalen

door Hebban Crew 10 reacties
Tijdens de Thriller Weken van 1 tot en met 19 juni vieren we het spannende boek op Hebban, in de boekhandel en in de bibliotheek. Vijf topthrillerauteurs van eigen bodem schreven speciaal voor deze gelegenheid elk een kort spannend verhaal. De vijf verhalen lees je in het gratis ebook dat je op Hebban kunt downloaden.

Download jouw gratis ebook hier!

Naar de downloadpagina

Downloaden lukt niet? Vanuit sommige apps (bijvoorbeeld LinkedIn op iOS) kun je een foutmelding te zien krijgen. Plak de link van deze pagina in je favoriete webbrowser om het ebook wel te kunnen downloaden.

Met exclusieve verhalen van:

Dominique Biebau

Dominique Biebau is docent Nederlands en Engels op een middelbare school. Hij schreef meerdere misdaadromans en won voor zijn thriller Russisch voor beginners de Hercule Poirotprijs 2019 en de Gouden Strop 2020. Hij behaalde zowel in 2020, voor Russisch voor beginners, als in 2022, voor Het mollenfeest, de shortlist van de Hebban Thrillerprijs. Zijn nieuwste misdaadroman, De Christiemoorden, is een vette knipoog naar de Queen of Crime, Agatha Christie.

Angelique Haak

Angelique Haak (1978) debuteerde in 2017 met Een nieuw begin, waarvoor ze werd genomineerd voor de Schaduwprijs voor beste debuut. Met Nooit meer alleen (2020) won ze de prijs voor beste Nederlandstalige Thriller van Thrillers and More. Haar vijfde boek, Het verkeerde meisje, werd verkozen tot Beste Vrouwenthriller 2023 door Vrouwenthrillers.nl. Met haar laatste drie boeken behaalde ze de shortlist van de Hebban Thrillerprijs. Haar meest recente boek is Afgeschreven.

Floris Kleijne

Floris Kleijne (1970) ging na zijn studie biologie aan het werk als coach, ondernemer en projectmanager. In 2020 bracht hij zijn debuutthriller uit, Klaverblad, het eerste deel van zijn 'Zorah Thijssen'-serie, dat prompt werd bekroond met de Schaduwprijs. In 2024 verscheen het tweede deel in deze serie, Kleinste kwaad. Ook in het korte verhaal dat Kleijne schreef voor de Thriller Weken tref je Zorah Thijssen aan als hoofdpersonage.

Lex Noteboom

Lex Noteboom (1987) won voor zijn audiodramapodcast The Deca Tapes de grootste prijs voor digitale creativiteit in Europa: een Lovie Award. Hij werkte drie jaar aan zijn eerste boek, De Man met Duizend Gezichten, waarvoor hij ook een aanverwante audiodramapodcast maakte. Noteboom kreeg op 20 mei j.l. de Hebban Thrillerprijs 2024 toegekend. Het is de eerste keer dat een debuut de prijs in ontvangst mocht nemen.

Jet van Vuuren

Jet van Vuuren werkte als beeldend kunstenaar en boekhandelaar toen ze in 2011 debuteerde met het spannende boek Zomerdruk. Inmiddels zijn al meer dan twintig thrillers van haar hand verschenen en schrijft ze voltijd. In haar boeken spelen vrouwen de hoofdrol, voornamelijk vrouwen met een bijzondere achtergrond en die een tikkeltje moordlustig zijn. Haar meest recente thriller is Bloedband, haar tweede verhaal over Barbara van Eck.Over de auteur

Hebban Crew

2552 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Download nu het gratis Thriller Weken ebook met vijf gloednieuwe verhalen

 

Gerelateerd

Over

Dominique Biebau

Dominique Biebau

Leraar en schrijver van misdaadromans 'IJslands Gambiet', 'Russisch voor Beginne...

Angelique Haak

Angelique Haak

Angelique Haak (1978) heeft al sinds haar jeugd een passie voor lezen en schrijv...

Floris Kleijne

Floris Kleijne

Schrijven en lezen hebben altijd onlosmakelijk deel uitgemaakt van wie ik ben. I...

Lex Noteboom

Lex Noteboom

Lex Noteboom (1987) studeerde moderne geschiedenis aan de Universiteit van Amste...

Jet van Vuuren

Jet van Vuuren

Sinds 2011 schrijft Jet van Vuuren oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen de hoo...