Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Grisha. Dreiging en Duisternis: 'Nog beter dan zijn voorganger.'

door Hebban Crew 2 reacties
Deze week is Dreiging & Duisternis, deel 2 uit de Grishna trilogie, Boek van de Week op Hebban Young Adult. Het vervolg op Schim & Schaduw wordt door vele lezers als nog beter als het eerste deel bestempeld, vol spanning, magie en spectaculaire locaties.

De Grisha-trilogie wordt geschreven door auteur Leigh Bardugo en wordt uitgegeven door Blossom Books, een imprint van uitgeverij Kluitman. Dreiging en Duisternis gaat verder waar Schim en Schaduw eindigt op een nog intensere, duistere en meeslepender manier.

Het eerste boek Schim en Schaduw verscheen in juni 2014 en de leesfans hebben gelukkig dan ook niet lang hoeven te wachten op het vervolg dat zo al niet nog spannender is. In Dreiging en Duisternis moet Alinda kiezen tussen haar land, haar macht en de liefde.

Bestseller-auteur Bardugo heeft een prachtige manier van schrijven, waarbij de lezer getrakteerd wordt op bijna filmische beelden. Het verhaal zit vol actie en de boeken zijn origineel geschreven. Dreiging en Duisternis is dan ook met recht gekozen als Boek van de Week.

Wat kun je deze week verwachten?

  • Een uitgebreide bespreking van het boek Dreiging en Duisternis, maar ook van diens voorganger Schim en Schaduw
  • En natuurlijk een werkelijk heel speciale winactie. We mogen namelijk 2x allebei de delen weggeven aan onze Hebban Young Adult volgers. Wat je hiervoor moet doen hoor je aankomende donderdag, dus hou onze portal goed in de gaten.

Inhoud Grisha-trilogie:
De Grisha- trilogie is fantastisch. Het speelt zich af in een soort magisch oud-Rusland, het is enorm spannend, de hoofdpersoon (Alina) is kick ass, haar beste vriend Mal is swoonworthy en uiteraard zitten er ook de nodige kwaadaardige mannen, donkere krachten en plottwists in. Kortom, je moet het gewoon zelf gaan lezen.

Leigh Bardugo:
Leigh Bardugo is een Amerikaanse YA-schrijfster. Ze debuteerde met het eerste deel uit de Grisha Trilogie, Shadow and Bone (2012), dat werd vertaald als Schim en Schaduw. Het boek werd een New York Times Bestseller, net als het tweede deel Siege and Storm (2013), vertaald als Dreiging en Duisternis. Deel drie in de trilogie heet Ruin and Rising (2014). De filmrechten van de boeken zijn inmiddels verkocht. Eerder werkte Bardugo als journaliste en visagiste en was ze werkzaam in de reclamewereld, nu is ze fulltime auteur.Over de auteur

Hebban Crew

2143 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Grisha. Dreiging en Duisternis: 'Nog beter dan zijn voorganger.'

 

Gerelateerd

Over

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo is een Amerikaanse YA-schrijfster. Ze debuteerde met het eerste d...

Overig

Gesponsorde boeken