Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

DWDD zoekt Brusselmansfans

door Hebban Crew 1 reactie
De 58-jarige Herman Brusselmans, oftewel 'de mooie jonge oppergod van de Vlaamse letteren, heeft weer een roman afgescheiden. Het tv-programma De Wereld Draait Door zoekt fans die vanavond met de auteur aan tafel willen zitten.

Herman Brusselmans heeft bijna zeventig romans op zijn naam staan. Na Poppy en Eddie en Poppy en Eddie en Manon verschijnt volgende week Poppy en Eddie en Manon en Roy Harper, wederom een roman waarin de Vlaamse schrijver de grenzen van z’n semiautobiografische wereld aftast en verlegt. 

Brusselmans is een graag geziene gast in De Wereld Draait Door. In 2012 kwam hij twee keer opdraven, een jaar later verscheen hij drie keer in het programma, in 2014 twee keer en vorig jaar één keer, als we het archief van het tv-programma moeten geloven. Bijna elke keer werd het een vrolijk samenzijn met gastheer Matthijs van Nieuwkerk

Maar met een beetje geluk zit Brusselmans vanavond niet in zijn eentje aan tafel. De makers van DWDD zijn 
benieuwd wie de lezers van Brusselmans zijn. Het programma is op zoek naar de superfan, die (bijna) al zijn boeken heeft gelezen. Gegadigden kunnen zich op de site van DWDD opgeven.

Bekijk ook het video-interview dat Jet Steinz met Brusselmans had in Gent. 
Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: DWDD zoekt Brusselmansfans

 

Gerelateerd

Over

Herman Brusselmans

Herman Brusselmans

Herman Brusselmans (1957) is een Vlaamse schrijver, dichter en columnist. Hij pu...

Gesponsorde boeken