Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

e-boek van de week: De boekendiefHoewel De boekendief eigenlijk een voor jongere lezers was bedoeld, scoorde het boek van Markus Zusak in 2007 de volle 5 sterren op Crimezone. Inmiddels met veel succes verfilmd en zeer aantrekkelijk geprijsd is De boekendief nu Hebban e-book van de week.

Duitsland, 1939. Liesel is pas negen jaar oud wanneer ze door haar moeder naar een pleeggezin wordt gebracht. Een van haar geliefde bezittingen is een zwart boekje, dat ze vond op het graf van haar broertje.

In de jaren dat Liesel bij de Hubermanns woont, wordt ze een gewiekste boekendief. Tijdens de verwoestende bombardementen klampt ze zich in de schuilkelder vast aan haar schatten. Dit is een verhaal over moed, vriendschap, liefde en overleven, dood en verdriet, verteld door de ogen van de Dood, een toepasselijke verteller. Maar zal hij haar ook sparen?De boekendief werd succesvol verfilmd met Sophie Nelisse in de hoofdrol als Liesel, Geoffrey Rush (The King's Speech) en Emily Watson (Anna Karenina) als haar pleegouders. Regie: Brian Percival (Downton Abbey)

Tijdens het e-bookfestival tot en met 31 oktober a.s. verkrijgbaar van € 9,99 voor slechts € 4,99.Over de auteur

Hebban Crew

2137 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: e-boek van de week: De boekendief

 

Gerelateerd

Over

Markus Zusak

Markus Zusak

Markus Zusak (Sydney, 1975) is een Australische auteur. Hij begon met schri...

Gesponsorde boeken