Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Gratis ebook 'De weduwe' van Fiona Barton (afgelopen)

door Hebban Crew 103 reacties
'De weduwe', de debuutthriller van Fiona Barton verschijnt pas over een paar dagen maar hier op Hebban kun je het gratis downloaden! Maar let op: dat kan alleen vandaag! Wat moet je ervoor doen? Helemaal niks. Lees snel verder.

Gratis voor alle Hebban-leden, maar alleen vandaag! 

Iedereen met een Hebbanaccount kan het ebook van De weduwe van Fiona Barton vandaag gratis downloaden. Heb je nog geen Hebbanaccount, maak er dan snel een aan. Ook dat kost niks en je maakt direct deel uit van de grootste en meest actieve lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. 

Een cadeautje van Hebban en The House of Books

De weduwe is het debuut van schrijver, redacteur en journalist Fiona Barton. Door het verslaan van misdaadzaken in haar werk raakte ze in de ban van wat 'de vrouw van' weet over de misdaden van haar echtgenoot. Welke leugens vertelt ze anderen en zichzelf om zich staande te kunnen houden. Barton is, terwijl haar eersteling zich verspreid over de wereld, haar tweede boek al aan het schrijven.

De ultieme psychologische thriller, tenminste als we bestsellerauteur Lisa Gardner mogen geloven. De blurb belooft in ieder geval veel goeds, want in De weduwe vertelt Jean Taylor haar verhaal. Haar leven was heerlijk gewoontjes, met een mooi huis, een prima baan en een knappe echtgenoot. Totdat hij, haar man Glen, werd verdacht van een verschrikkelijke misdaad en werd neergezet als een monster. Maar nu is hij dood... 

De weduwe verschijnt op 23 mei a.s. in Nederlandse vertaling bij uitgeverij The House of Books en is alleen vandaag - vrijdag 20 mei 2016 - gratis als ebook te downloaden. Downloaden op mobiel werkt niet goed, dus zoek even een laptop of desktop computer op.

Jammer! De gratis downloadactie is om 00:00 uur afgesloten. Wil je de volgende actie niet mislopen? 
Meld je dan nu aan voor de Hebban Lunchupdate nieuwsbrief. 

En je hoeft er écht niks voor te doen! 

Het is niet verplicht, maar we zijn natuurlijk wel erg benieuwd hoe jij deze thriller hebt beleefd. Ben je net begonnen en stond je al op het verkeerde been, vertel het ons! Ben je halverwege en is het heel spannend, laat het weten! Dat doe je bijvoorbeeld via Facebook of Twitter met de hashtag #hebbandeweduwe. En op Hebban horen we graag van je hoeveel sterren De weduwe van Fiona Barton volgens jou verdient. Nog leuker vinden wij het natuurlijk als je daarover ook een recensie schrijft, want daarmee help je andere lezers een stapje dichterbij de ontdekking van hun volgende favoriete boek. 

Veel leesplezier! 

 Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Gratis ebook 'De weduwe' van Fiona Barton (afgelopen)

 

Gerelateerd

Over

Fiona Barton

Fiona Barton

Fiona Barton werkt samen met journalisten over de hele wereld en leidt ze ook ze...

Gesponsorde boeken