Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Presale | Stil in de stad van Milou van der Will alleen dit weekend voor € 4,99

door Hebban Crew 3 reacties
Het lijkt al weer heel erg lang geleden. In 2014 maakte we kennis met Benthe Berg, de hoofdpersoon van 'In mijn bloed' uit het creatieve brein van Milou van der Will. Het was een prettige start van wat een nieuwe thrillerreeks moest worden, maar het bleef akelig stil. Tot nu. Want volgende week verschijnt dan eindelijk deel 2: 'Stil in de stad'. Het ebook is vanaf vanavond 20.00 uur (tot en met 2e Paasdag) exclusief verkrijgbaar in de Hebban Beste Boeken Store voor slechts € 4,99.

Stil in de stad

Misdaadjournaliste Benthe Berg duikt, na maanden op non-actief te hebben gestaan, in de zaak van de moord op een Hongaarse prostituee. Ze komt terecht in de schimmige wereld van mensenhandel, die leidt naar de mysterieuze moordzaak op een oud-minister. Als diens dochter, een goeie vriendin van Benthe, ternauwernood een moordaanslag overleeft voelt Benthe zich verplicht de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Zelfs als dat betekent dat haar gezin uit elkaar dreigt te vallen.

Het ebook is vanaf 20 april overal te koop voor € 9,99. Alleen dit weekend, exclusief in de Hebban Beste Boeken Store voor slechts € 4,99

Lees hier een Sneak Preview

Koop het ebook voor slechts € 4,99

 

In mijn bloed

Journaliste Benthe Berg wordt geconfronteerd met hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die door pedofiel Rick V. zijn misbruikt. De dader komt weg met een lage straf en iedereen in het kleine Noord-Hollandse dorp Ringerdam blijft bovendien heilig in zijn onschuld geloven. Benthe vindt het vonnis zo onrechtvaardig dat ze in haar wanhoop besluit om wraak te nemen. Voor Céline. In alle stilte bereidt ze een aanslag op Rick V. voor. Op de dag dat hij vrijkomt, zal ze hem liquideren.

4 sterren op Hebban: 'In mijn bloed is lekker pittig, maar is tevens glashelder geschreven zodat je met een rotvaart door het boek raast.'

Het ebook is tot eind april overal verkrijgbaar voor slechts € 4,99

Koop het ebook voor slechts € 4,99

Maak kennis met Benthe: beide ebooks voor € 8,99

Ben je nog niet bekend met Benthe Berg? Maak dan gebruik van dit superaanbod! In mijn bloed en Stil in de stad samen voor € 8,99 (alleen dit weekend en exclusief in de Hebban Beste Boeken Store). 

Om deze extra korting te krijgen moet je bij het afrekenen de kortingscode MILOU invoeren. Dan zie je de prijs veranderen van € 9,98 naar € 8,99. 

Ga naar de Hebban Beste Boeken Store

Lees ook de columns van Milou op Hebban!

 Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Presale | Stil in de stad van Milou van der Will alleen dit weekend voor € 4,99

 

Gerelateerd

Over

Milou van der Will

Milou van der Will

Milou van der Will (1985) is schrijver en freelance journalist. Ze begon haar jo...

Gesponsorde boeken