Hebban vandaag

Community /

Ebookgiveaway: Drama Queen van Derk Visser

door Hebban Crew 4 reacties
Vorige week verscheen Drama Queen, een literair feelgoodboek voor de Young Adult-doelgroep van Derk Visser, over een meisje in een hard milieu dat zich langzaam durft open te stellen voor de liefde. Op Hebban mogen we maar liefst 50 epubs weggeven, in ruil voor een recensie. Wil jij dit boek graag lezen? Schrijf je snel in!

Drama Queen

Angel woont samen met haar moeder in een ruige wijk, en ze is trots dat ze zich weten te redden. Om te kunnen overleven stelt ze zich vaak flink hard op. Jongens die een oogje op haar hebben hoeven niet in de buurt te komen en ook de rest van haar klasgenoten houdt ze met een grote mond op afstand. Totdat één meisje door haar pantser heen weet te dringen: Kayleigh, die nieuw is in de klas en in de flat naar die van Angel woont. Ze maakt iets los in Angel wat ze zelf nog niet kende. Maar voordat Angel weet wat, is Kayleigh weer verdwenen…

Leesfragment

Nieuwsgierig geworden naar Drama Queen? Het boek is op 26 september verschenen bij Uitgeverij Gottmer. Lees op Hebban een fragment:

Lees een fragment uit Drama Queen

Over de auteur

Derk Visser schrijft jeugdromans die zich afspelen aan de rand van de samenleving. Zijn verhalen worden rauw en realistisch genoemd. In Drama Queen beschrijft Derk Visser in drie delen de drie episoden uit Angels tienerleven, waarin ze langzaam durft te zijn wie ze is én eindelijk de liefde durft toe te laten.

Ebookgiveaway

We mogen in samenwerking met Uitgeverij Gottmer 50 lezers blij maken met een epub van Drama Queen, in ruil voor een recensie op Hebban. Wil jij dit boek heel graag lezen, vul dan snel het inschrijfformulier in!

Ik doe mee!Over de auteur

Hebban Crew

2204 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ebookgiveaway: Drama Queen van Derk Visser

 

Gerelateerd

Over

Derk Visser

Derk Visser

Derk Visser is jeugdboekenschrijver en werkt in de jeugdhulpverlening. Zijn real...


Gesponsorde boeken