Hebban vandaag

Lezen /

Een bovennatuurlijke thrillerserie van Nederlandse bodem: lees een sneak preview van 'Nachtmerrie'

door Hebban Crew 8 reacties
Achter het pseudoniem Winchester Mcfly gaat een Nederlands schrijverscollectief schuil, dat na een aantal succesvolle series nu ook met een boekenreeks komt. 'Nachtmerrie' is het eerste deel van 'De Detta Dossiers', waarin rechercheur David Detta uit vervroegd pensioen wordt geplukt om een nieuwe zaak op te lossen. Lees een sneak preview op Hebban en doe mee met de winactie.

Het schrijverscollectief dat onder de naam Winchester Mcfly de nieuwe reeks 'De Detta Dossiers' lanceert, verdiende zijn sporen met het schrijven van tv-series. Zo zijn zij verantwoordelijk voor Smeris, Van God Los en de allereerste Netflix Original-serie Ares. Momenteel werken ze aan het scenario van de Nederlandse dramaserie Vliegende Hollanders.

'Iets kouds grijpt haar voeten beet en Linda voelt het matras indeuken als de schaduwman over haar lichaam heen begint te kruipen. Omhoog, op weg naar haar gezicht.' – Uit: Nachtmerrie

Dat er genoeg tijd over blijft om boeken te schrijven bewijzen ze met het tempo waarin de seriedelen verschijnen. Het tweede boek Verdwaald staat gepland voor maart en delen 3 en 4 zullen in de zomer van 2021 in de boekhandels liggen. De bovennatuurlijke reeks is een aanrader voor lezers van Thomas Olde Heuvelt en Stephen King, snelle en filmisch geschreven thrillers die een inventieve draai aan het genre geven.

Nachtmerrie

Zijn we allemaal in staat tot onuitsprekelijke daden om degenen van wie we houden te beschermen?

Rechercheur occulte zaken David Detta krijgt een nieuwe partner, Tess de Winter. De twee starten moeizaam, maar langzaam krijgt Tess respect voor haar norse mentor, die zich vastbijt in iedere zaak alsof zijn leven ervan afhangt. In Nachtmerrie worden op verschillende avonden een au pair, een klein jochie en een zakenman in hun slaap bezocht door een boomlange, demonische figuur, die hen aanzet tot moord… Om deze mysterieuze moordzaak te kunnen ontrafelen en de moordenaar te kunnen ontmaskeren, zullen rechercheur David Detta en zijn nieuwe partner Tess de Winter hun persoonlijke verschillen aan de kant moeten schuiven.

Leesfragment

Ben jij in voor een boek over bovennatuurlijke zaken, op te lossen door een sterk nieuw rechercheursduo? Dan kun je met Nachtmerrie weleens een nieuwe serie ontdekken. Lees hieronder een sneak preview van het boek:

Lees hier het eerste hoofdstuk

'Dan opeens een besef, dwars door alle paniek heen.
De kinderen.' – Uit: Nachtmerrie

Interview

Om meer te weten te komen over het schrijverscollectief Winchester Mcfly kun je hun onderstaand (Engelstalig) interview bekijken met Shortcutz Amsterdam. Ze vertellen over hun werkwijze, hoe ze samengekomen zijn en natuurlijk hun toekomstplannen.

Winactie

Sta je te popelen om kennis te maken met Winchester Mcfly als auteurs, spreekt het bovennatuurlijke misdaadgenre je aan of zou je daar weleens een uitstapje in willen maken en voelt Nachtmerrie als het perfecte boek om mee te beginnen? Doe dan mee met de winactie! Hebban mag vijf exemplaren weggeven.

Naar de winactieOver de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Een bovennatuurlijke thrillerserie van Nederlandse bodem: lees een sneak preview van 'Nachtmerrie'

 

Gerelateerd

Over

Winchester McFly

Winchester McFly

Winchester Mcfly is het Nederlandse schrijvers-collectief dat onder andere de tv...


Gesponsorde boeken