Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Advertorial /

Een griepepidemie en gestolen raketten: lees een sneak preview van Tom Clancy's 'Eer en geweten'

Tom Clancy overleed al in 2013, maar zijn nalatenschap is nog springlevend. 'Eer en geweten' is alweer het zesentwintigste boek met Jack Ryan. De problemen komen van meerdere fronten in het door Marc Cameron geschreven deel. Jack Ryan Sr. en Jr. zullen samen met John Clark en het Campus-team alles op alles moeten zetten. Lees een sneak preview en win een van de drie epubs die we weggeven!

Al 36 jaar kunnen we genieten van Tom Clancy's Jack Ryan, ook al is de auteur zelf in 2013 overleden. Niet alleen verkocht de auteur meer dan 100 miljoen exemplaren van zijn boeken, ook inspireerden ze films en zelfs videogames. Na zijn dood nam een schrijversgroep het stokje van hem over, op verzoek van de familie. Met Eer en geweten, vertaald door Jolanda te Lindert, is het opnieuw de beurt aan Marc Cameron. Cameron, die ook In zijn macht schreef, heeft bijna jaar bij de politie gewerkt, onder andere als US Marshal en SWAT-officier. In Amerika heeft hij ook een eigen bestsellerreeks op zijn naam staan, dat draait om personage Jericho Quinn.

Over Eer en geweten

Vrijheid, eindelijk vrijheid in Iran. Dat is waar de honderdduizenden mensen die de straten op zijn gegaan op uit zijn, en in de media wordt al gesproken over de ‘Perzische lente’. Westerse leiders slaan elkaar al op de schouders en in de Verenigde Staten roepen kabinetsleden en senatoren om het hardst dat de rebellen moeten worden gesteund. Maar president Jack Ryan heeft zo zijn twijfels.

Ryan heeft zijn handen vol aan enkele grote crises in eigen land. Een dodelijk griepvirus verspreidt zich razendsnel en eist steeds meer slachtoffers onder de Amerikaanse bevolking, terwijl overstromingen in het zuidoosten van het land voor totale chaos zorgen. Maar het grootste gevaar schuilt hem in twee Russsische kernraketten die zijn gestolen. Het team van de Campus komt de raketten op het spoor als Jack Junior in Afghanistan contact weet te leggen met een gevluchte Russische inlichtingenofficier, maar kort daarna wordt Jack ontvoerd. John Clark en de rest van het Campus-team zetten de achtervolging in.

Leesfragment

Benieuwd naar het boek? In dit leesfragment lees je alvast de eerste twee hoofdstukken.

Leesfragment Eer en geweten

Winnen

Ben je benieuwd welke problemen, nationaal en internationaal, Jack Ryan het hoofd zal moeten bieden? Hebban mag alleen vandaag drie epubs weggeven van Eer en geweten. Via onderstaande button ga je naar de winactie.

Naar de winactie

 Over de auteur

Hebban Crew

2483 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Een griepepidemie en gestolen raketten: lees een sneak preview van Tom Clancy's 'Eer en geweten'

 

Gerelateerd

Over

Tom Clancy

Tom Clancy

Tom Clancy (1947-2013) was een zeer succesvolle bestsellerauteur wiens series na...

Marc Cameron

Marc Cameron

Marc Cameron is afkomstig uit Texas en heeft bijna dertig jaar bij de politie ...