Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Een heerlijk verhaal vol met muziek, liefde en de Italiaanse keuken in het Rome ten tijde van La Dolce Vita!

door Hebban Crew 1 reactie


Mario Lanza, de ster van het witte doek, komt naar Rome! Voor de jonge Serafina, die met haar twee zusjes en hun moeder een krappe flat deelt, is de filmster de belichaming van het La Dolce Vita-gevoel dat heel Rome in de jaren vijftig in zijn greep heeft. Als ze in Lanza’s wereld belandt, met feesten waar de champagne stroomt als water en waar een jurk meer kost dan zij in een jaar verdient, wordt Serafina meegesleept in een wervelwind van glamour. Maar hoe dichter ze bij haar droom komt, hoe minder ze nog past in het leven dat ze achterlaat.  

Als ze verliefd wordt, gaan geluk en wanhoop hand in hand. Uiteindelijk staat Serafina voor een onmogelijke keuze: in welke wereld wil ze leven?  

Een mooie roman die je zal raken, en die soms je hart zal breken. Vol liefde, verlangen en vriendschap’ – Telegraph  

Nicky Pellegrino is een Engelse met Italiaanse roots. Ze haalt haar inspiratie uit de vele zomers die zij sinds haar jeugd in Italië doorbrengt. Eerder verschenen van haar onder andere Bella Italia, Villa Rosa en Olijven met oregano.Over de auteur

Hebban Crew

1674 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: Een heerlijk verhaal vol met muziek, liefde en de Italiaanse keuken in het Rome ten tijde van La Dolce Vita!

 

Gerelateerd

Over

Nicky Pellegrino

Nicky Pellegrino

Nicky Pellegrino is geboren in Liverpool maar bracht als kind vele zomers door i...