Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Een koud kunstje

Nu Hebban.nl integraal de Bestseller 60 publiceert, stoppen Hebban Mens en Hebban Wereld met het vermelden van de bestverkochte non-fictie titels. We halen wel de krenten voor je uit de pap en schotelen je de spannendste binnenkomers voor.

Koud kunstje
Een heel goede binnenkomer is Koud kunstje van 'iceman' Wim Hof, die vanuit het niets op de vijfde positie landt. Het boek is net verschenen en blijkbaar willen heel veel mensen graag weten hoe een duik in ijskoud water je leven kan verbeteren. Wim Hof weet het allemaal te vertellen en doet dat met behulp van co-auteur Koen de Jong.

Waarom? Daarom!
Nieuw binnengekomen op de 20e plek is het Surinaams geinspireerde opvoedboek van cabaretier Roué Verveer: Waarom? Daarom!. Een interessante combinatie van termen en dat is ook waarom we erg nieuwsgierig zijn naar dit boek. Verveer geeft aan dat hij zich zorgen maakt over de softe opvoeding in Nederland door 'wil je broccoli of spinazie'-ouders. Interessant, nuttig, maar ook zeker erg grappig.

Ketters
Heel opvallend is de hekkensluiter van de Bestseller 60: Ketters van Ayaan Hirsi Ali. Ketters is een boek dat goed in beeld is gebracht in de media, positieve aandacht heeft en controversieel is (als alles wat Hirsi Ali schrijft), maar het boek is maar heel kort de toplijsten ingeschoten en kukelt er nu alweer uit. Is het te mild voor haar vaste aanhang? Zijn we het onderwerp beu?

De volledige Bestseller 60-lijst kun je hier vinden.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Een koud kunstje

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken