Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Een leesclub rond een charismatische geit, durf jij het aan?

Niets is zo heerlijk als het nieuwe jaar beginnen met een heerlijke en gezonde dosis lachen. Daar weet cabaretier en woordkunstenaar Cindy Pieterse alles van. In deze tijd van goede voornemens, jezelf ontdekken en het opzoeken van goeroes die je wel eventjes door het leven zullen slaan, kun je met de satirische roman Weigevoel je hart ophalen.

In een knipoog naar een wereld die de weg volledig kwijt lijkt te zijn geraakt, voert Pieterse geit Dena ten tonele. Als enige weet de nuchtere viervoeter hoe ze mensen terug op het rechte pad van bezinning moet krijgen. Met deze hilarische invalshoek laat Weigevoel ons smakelijk lachen om onze maatschappij, en heeft Pieterse weer iets geheel nieuws te pakken om haar publiek voor te schotelen. 

Ben jij ook zo benieuwd naar Weigevoel en wil je je aan de wijsheden van Dena laven? Hebban organiseert een leesclub rondom de charismatische geit en deelt 15 exemplaren uit aan de deelnemers!

Weigevoel

Dena staat aan haar paaltje in een strook gras gewoon geit te zijn. Maar Dena heeft charisma, en ze trekt mensen aan die hun verhaal willen doen. Praten met Dena helpt. Ze inspireert mensen, ze brengt rust en ze is gewoon te cute met die gekke sik. Ze wordt het middelpunt van belangstelling voor hardlopers, geeft yogalessen, doet een fotosessie met Freek Vonk en Dafne Schippers, probeert een huwelijkscrisis te bezweren en geeft een voedingsconsulent dieetadvies. Ondertussen denkt Dena er het hare van.

Maar als ze wordt ontdekt door een influencer, krijgt ze steeds meer likes en vrienden op Instagram, ze wordt een geitengoeroe. Haar populariteit stijgt tot ongekende hoogte en Dena wordt uitgenodigd voor een TED Talk. Dena schrikt er zelf ook van. Voor ze het weet loopt alles helemaal uit de hand.

Lees hier een sneak preview van Weigevoel van Cindy Pieterse

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

 

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!
Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies? Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal Schrijf je in voor de Leesclubnieuwsbrief  Over de auteur

Hebban Crew

2097 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Een leesclub rond een charismatische geit, durf jij het aan?

 

Gerelateerd

Over

Cindy Pieterse

Cindy Pieterse

Cindy Pieterse (1972) heeft een veelzijdige carrière als schrijver, columnist e...

Hebban Spots

Weigevoel

21 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Weigevoel' van Cindy Pieterse (Uitgeverij Luitingh Sijthoff). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl....