Hebban vandaag

Advertorial /

Een moeder zonder tong maar mét geheim in 'Tong' van Marly van Otterloo

Marly van Otterloo publiceerde eerder de roman ‘Leuke mannen zijn getrouwd’ en een reeks succesvolle kinderboeken. Deze week verschijnt haar nieuwe boek ‘Tong’, over Fee die is opgegroeid met een moeder zonder tong, maar mét geheim. Op Hebban lees je een fragment uit het boek en we mogen vijf exemplaren weggeven!

Marly van Otterloo werkte als organisatie-adviseur/trainer en creatief therapeut, maar eenmaal begonnen met schrijven kon ze niet meer stoppen. Ze schreef meer dan twintig kinderboeken, verschillende scenario’s (onder andere voor Flikken Maastricht) en twee romans, waarvan Tong de nieuwste is.

Op de website van Marly van Otterloo is te lezen over haar schrijven en schrijfproces:

Bij de keuze voor een onderwerp laat Marly zich leiden door haar fascinatie van dat moment. Omdat die regelmatig wisselt, is haar oeuvre eerder breed dan consistent te noemen. Ze prijst zich gelukkig dat ze dol is op álle onderdelen van het schrijfproces: verzinnen, plotten, plegen van research, schrappen en schaven.

'Een intrigerend gegeven en een auteur die weet hoe je de plot goed gedoseerd uitwerkt en de lezer tot op de laatste pagina puzzelstukjes aanreikt: Marly van Otterloo heeft met Tong een heerlijke pageturner geschreven.' – Welingelichte kringen

Tong

Wanneer de 27-jarige Fee na de plotselinge dood van haar moeder ontdekt dat die altijd heeft gelogen over de oorzaak van het verlies van haar tong, wil ze de waarheid boven water. Het opgroeien met een tongloze moeder heeft grote impact op Fee’s leven gehad. Wat gaat er schuil achter haar moeders geheim en is er nog meer niet waar?

Tong is een originele, intrigerende, met vaart geschreven roman over een moeder-dochter-relatie waarin alles anders blijkt dan het leek.

Leesfragment

Ben je nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Fee en haar moeder, en naar het geheim dat Fee ontdekt? In dit fragment lees je de eerste drie hoofdstukken, waarin je alvast kennismaakt met de hoofdpersonen.

Lees de eerste 3 hoofdstukken

De pers over eerder werk

'Goed geschreven boek met gevoel voor understatement.' – NRC

'...vol humor en zo meeslepend geschreven dat het de meest verstokte niet-lezer nog aan het lachen moet krijgen.' – Vrij Nederland

'Van Otterloo schrijft fris, geestig en eigentijds, maar niet overdreven modieus.' – Trouw

Winnen

Ben je na het lezen van de sneak preview benieuwd geworden naar de boeken van Marly van Otterloo? Hebban mag 5 exemplaren van Tong weggeven. Ga naar de winactie om te zien hoe je mee kunt doen.

Naar de winactie

Tip

Hou Hebban in de gaten, want volgende week lees je een interview met Marly van Otterloo in de rubriek 'Tien vragen aan'.


Over de auteur

Hebban Crew

2178 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Een moeder zonder tong maar mét geheim in 'Tong' van Marly van Otterloo

 

Gerelateerd

Over

Marly van Otterloo

Marly van Otterloo

Marly van Otterloo werkte als trainer/consultant en creatief therapeut. Ze publi...


Gesponsorde boeken