Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Een must voor alle Paddington-fans!

Wie is niet opgegroeid met de verhalen over het Peruviaanse beertje dat naar Londen afreist om en strandt op station Paddington? Daar vindt de familie Brown hem en ontfermt zich over beertje Paddington. Op de populaire kinderboeken van Michael Bond werd een live-action animatie gebaseerd, die sinds 11 februari in de bioscoop te zien is. Dat verhaal werd eveneens als prentenboek uitgegeven, met beelden uit de film!

Dit officiële filmboek vertelt het leuke en spannende verhaal aan de hand van vele foto’s uit de film. Een must voor alle Paddington-fans! Het is gevuld met beelden van vele scènes, waarin hoofdrolspelers als Sally Hawkins, Hugh Bonneville en Nicole Kidman te zien zijn.


Op 7 februari werd Paddington – het filmverhaal gepresenteerd tijdens een voorvertoning van de film voor het goede doel. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan dhr. Carlos Herrera, ambassadeur van Peru in Nederland. De opbrengst van de boekverkoop na de vertoning ging naar stichting Amantani. Deze stichting ondersteunt al sinds 2008 kinderen in het Quechua district Ccorca, in het afgelegen Andes gebergte. De kinderen moeten vier uur lopen om naar school te kunnen. Amantani faciliteert onderdak dicht bij school en ondersteunt de kinderen via bijlessen, buitenschoolse activiteiten, individuele workshops en projecten ten behoeve van de dorpsgemeenschap.

Giveaway  

Om de release van de film én het boek te vieren mag Hebban Junior maar liefst drie Paddington-pakketten weggeven, met daarin:  

- Paddington, het filmverhaal
- Paddington-broodtrommel
- Paddington-koeltasje
- Paddington-waterflesje
- Paddington-sokken voor volwassenen

Een waanzinnige prijs voor je kind of kleinkind, een ook een beetje voor jezelf. Wil je meedoen aan de prijsvraag? Klik dan op het kader naast dit artikel.  

Over het boek:

De boeken van Beertje Paddington, waarvan wereldwijd ruim 35 miljoen exemplaren zijn verkocht in meer dan 40 talen, vertellen het verhaal van een uit Peru afkomstige beer die is opgevoed door zijn tante Lucy. Hij verhuist naar Londen maar verdwaalt op Paddington Station met om zijn nek een bordje met de tekst: zorg alstublieft voor deze beer. Dank u.

De avontuurlijke beer, die steevast een blauwe houtje touwtje jas, een oude hoed en een bruin leren koffer draagt met al zijn bezittingen, wordt geadopteerd door de familie Brown. vanaf dat moment moet hij leren leven in de grote stad. Als hem dat is gelukt, gaat hij op zoek naar de ontdekkingsreiziger die zijn tante inspireerde om op wereldreis te gaan.

Paddington – het filmverhaal volgt het oorspronkelijke verhaal hoe de familie Brown het beertje vindt op het station. Ze noemen hem beertje Paddington, omdat ze hem hebben gevonden op het station Paddington. Een kleurrijke uitgave met veel foto’s uit de film.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

765 volgers
393 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Een must voor alle Paddington-fans!

 

Gerelateerd

Over

Michael Bond

Michael Bond

De Britse schrijver Michael Bond (1926) werd wereldberoemd met zijn boeken over ...

Gesponsorde boeken