Hebban vandaag

Advertorial /

Een nieuw gratis magazine voor Echte Lezers

door Hebban Crew 7 reacties
Gesponsord artikel - Echte Lezers zijn lezers die níet kunnen stoppen met lezen, ook al is het al veel te laat. Lezers die altijd in andermans boekenkast gluren. Lezers die nooit genoeg boeken hebben. Herken jij jezelf? Dan is er voor jou de Club van Echte Lezers. Een kans om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe boeken én om recensie-exemplaren te kunnen ontvangen. Lees nu het nieuwe magazine voor de Club van Echte Lezers.

Als lid van de Club van Echte Lezers krijg je de kans om exclusieve vooruitexemplaren te lezen, speciale evenementen bij te wonen, ontvang je de maandelijkse nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van boeken, auteurs en activiteiten.

Hoe herken je een Echte Lezer?

  1. Een Echte Lezer heeft nooit genoeg boeken
  2. Een Echte Lezer kijkt altijd in andermans boekenkast
  3. Een Echte Lezer verdwijnt het liefst in een boek

 

Herkenbaar? Dan is dit magazine echt iets voor jou! In # 2 van De Club van Echte Lezers magazine kun je exclusief fragmenten lezen van boeken die nog moeten verschijnen of die kort geleden verschenen zijn. Wat dacht je van het nieuwe boek van Geert Mak? Grote verwachtingen is het langverwachte vervolg op de historische bestseller In Europa. Andere boeken waar je alvast aan mag snuffelen zijn onder andere de nieuwe boeken van Julian Barnes, Bill Bryson en Elisabeth Strout.

Daarnaast praten we met Rob van Essen over zijn leven na het winnen van de Libris Literatuur Prijs. Met Sohaila Abdulali over een taboeonderwerp en doet Lars Mytting een opvallende onthulling over zijn grootmoeder.

De Club van Echte Lezers - het magazine

Kortom: genoeg mooie redenen om direct het e-magazine te downloaden en kennis te maken met een hele hoop mooie boeken! Lees je liever een papieren versie? Vanaf 26 augustus kun je een exemplaar ophalen in je favoriete boekhandel. Ben je na het lezen van dit magazine nieuwsgierig geworden naar De Club van Echte Lezers? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak iedere maand kans om een recensie-exemplaar van de nieuwste boeken te ontvangen. Via deze nieuwsbrief houden we je ook op de hoogte wanneer het volgende nummer voor je klaarstaat om gedownload te worden.

Download het magazine

Word lid van De Club van Echte Lezers

Giveaway

Om het nieuwe magazine te vieren mogen we een prachtig boekenpakket weggeven. Bij dit boekenpakket krijg je dan uiteraard ook het magazine meegestuurd.

De moordenaar, de advocaat en de schrijver van Casey N. Cep

Alabama jaren zeventig: dominee Willie Maxwell wordt beschuldigd van de moord op vijf van zijn eigen familieleden, maar een veroordeling blijft jarenlang uit door de handigheid van zijn advocaat. Dan wordt Maxwell bij de begrafenis van zijn laatste slachtoffer neergeschoten. Ondanks de aanwezigheid van honderden getuigen wordt de dader vrijgesproken – dankzij dezelfde advocaat die eerder de dominee verdedigde. Lees meer ...

Het echte leven van Adeline Dieudonné

Een Vinex-wijk zoals er zoveel bestaan. Een naargeestig huis met een kamer vol opgezette dieren, een sadistische vader en een murw geslagen moeder. Dat is de gezinssituatie van de 10-jarige vertelster. Als zij en haar jongere broertje Gilles getuige zijn van een gruwelijk ongeluk, trekt hij zich terug in zichzelf. Nu broer en zus ook elkaar kwijt zijn, lijkt alle hoop op geluk verloren. Maar dan neemt de hoofdpersoon in al haar kwetsbaarheid het lot in eigen hand. Vastbesloten en doelbewust neemt ze zich voor om koste wat het kost de lach op het gezicht van haar broertje terug te brengen. Dat blijkt geen eenvoudige taak. Als ze dan zelf op een ongekende manier op de proef wordt gesteld – door haar eigen vader – neemt ze zich voor: ik zal in dit leven geen prooi zijn. En ze zal alles doen om sterk te blijven en weerstand te bieden aan wie haar kwaad wil doen. Lees meer ...

Visser van Rob van Essen

Geschiedenisleraar Jacob Visser heeft een huis op een woonerf, een dochter die gaat trouwen en een vrouw die van hem is vervreemd. Wanneer hij tijdens een van zijn lessen iets ondoordachts zegt, komt zijn leven in een maalstroom terecht. Een groepje neonazi’s vat zijn uitspraken op als een oproep om tot actie over te gaan en benoemt hem tot hun leider. Terwijl de wereld om hem heen steeds vreemdere vormen aanneemt, ziet Visser zich geconfronteerd met pijnlijke herinneringen aan zijn gestorven kind en wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden door een journalist die vroeger met hem bevriend was, maar nu vastbesloten is hem aan de schandpaal te nagelen. Lees meer ...

Waar we over praten als we over verkrachting praten? van Sohaila Abdulali

Als tiener werd Sohaila Abdulali slachtoffer van een groepsverkrachting in Mumbai. Verontwaardigd over de oorverdovende stilte rondom seksueel geweld schreef ze een artikel voor een Indiaas vrouwenblad over haar ervaring. Dertig jaar later, na een gruwelijke verkrachtingszaak met fatale afloop in New Delhi, dook dit artikel in-eens op in de sociale media en ging viraal. Voor The New York Times schreef ze een vervolg op haar verhaal dat eveneens veel reacties teweegbracht. Lees meer ...

Ga naar de giveawayOver de auteur

Hebban Crew

2166 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Een nieuw gratis magazine voor Echte Lezers