Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Een slag in het donker - Sam Hepburn

Deze week is 'Een slag in het donker' van Sam Hepburn 'Boek van de Week' op de Hebban Young Adult portal. We zullen deze week op verschillende manieren aandacht besteden aan het boek en de auteur, met natuurlijk weer een leuke giveaway actie waarin Hebban Young Adult in samenwerking met uitgeverij Moon, drie exemplaren van 'Een slag in het donker' mogen weggeven.

De moeder van Joe is bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. De omstandigheden rondom dit ongeluk zijn echter verdacht. De dader is doorgereden en waarom heeft Joe's moeder een lifter meegenomen? Wie was die man?

Na de dood van Joe's moeder komt hij bij zijn tante Doreen te wonen die dit absoluut niet op prijs stelt. Sam's moeder heeft nooit goed kunnen opschieten met haar zus en dit is voor Sam duidelijk merkbaar. Samen met zijn hond Oz heeft hij het dan ook absoluut niet naar zijn zin.

Tijdens een wandeling ontdekt Joe een vervallen landhuis, dat eigendom is geweest van een oude glamourfilmster. Het huis bevat een geheim en voor Joe het goed en wel beseft wordt hij meegesleurt in een onverwacht avontuur.

Het verhaal heeft tempo en laat de lezer steeds opnieuw verrassen. Het is een hedendaagse detective, waarin Joe het mysterie rond de dood van zijn moeder probeert op te lossen en tegelijkertijd geconfronteerd wordt met de geheimen van het vervallen landhuis.

Auteur Sam Hepburn werkt al meer dan 25 jaar bij de BBC en woont in Londen met haar man en drie kinderen. Met veel gevoel voor spanning schreef ze Een slag in het donker.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Een slag in het donker - Sam Hepburn

 

Gerelateerd

Over

Sam Hepburn

Sam Hepburn

Sam Hepburn werkt al meer dan 25 jaar bij de BBC en woont in Londen met haar man...