Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Een turbulente week

Nu Hebban.nl integraal de Bestseller 60 publiceert, stoppen Hebban Mens en Hebban Wereld met het vermelden van de bestverkochte non-fictie titels. We halen wel de krenten voor je uit de pap en schotelen je de spannendste binnenkomers voor.

Turbulentie
Annette Herfkens overleefde als enige een vliegtuigramp en bracht acht dagen door in de Vietnamese jungle voordat ze gevonden werd. Na haar bijzondere redding slaagt ze erin om haar leven weer op te bouwen, het verdriet om de dood van haar verloofde een plek te geven, haar carrière te hervatten en de liefde weer te vinden. De voornaamste les die ze in de jungle leerde, blijkt ook van toepassing te zijn in haar verdere, dagelijkse leven: neem de zaken zoals ze zijn en verander alleen datgene wat je daadwerkelijk kunt veranderen. Een mooie maar moeilijke les, waar Annnette mee worstelt als haar zoon gediagnosticeerd wordt met autisme.

Na veertien jaar keert Annette terug naar Vietnam om de berg te beklimmen waar de crash heeft plaatsgevonden en antwoorden te krijgen op vragen die al jaren door haar hoofd gaan. Op 23 april was ze bij RTL Late Night, zie het fragment hieronder.Kieft
Helemaal geen nieuw boek, maar wel eentje met een enorme opleving: Kieft van Michiel van Egmond. Door het winnen van de titel Sportboek van het jaar 2014 zijn de ogen weer gericht op deze titel van vorig jaar.

Plastic rozen
`Uit gemakzucht laat ik mijn kinderen zo veel mogelijk hun eigen gang gaan, zegt Sylvia Witteman in een van haar columns. Een bevrijdende uitspraak bij het getob over goed moederschap versus de noodzaak gewoon de dag door te komen. In deze bundel staan de hoogtepunten uit meer
dan tien jaar verslaggeving over het hedendaags gezinsleven. 
Over het leed dat kinderfeestje heet; de vaststelling dat kinderen graag dood lijken te willen en projectielbraken. Het eindigt meestal aldus: `Als de kinderen s avonds eindelijk allemaal in bed liggen, zak ik met een borrel op de bank, of ruggelings op de keukenvloer, afhankelijk van de graad van uitputting. Geen ouder, maar zeker geen moeder kan zonder dit boek. Laat die rozen maar zitten.

On top
Anna Nooshin, succesvol blogger over fashion en lifestyle deelt haar gedachten over hoe je het beste uit jezelf en je leven haalt.

Collega's en andere ongemakken
Roos Vonk schrijft over narcistische collega’s, bazen die zich indekken en je eigen voortreffelijke persoonlijkheid. Over de psychologische valkuilen op de werkvloer.

Running like a girl
Alexandra Heminsley is yoga beu en begint met hardlopen. Zes jaar later heeft ze er vijf marathons op zitten. Een boek over hardlopen dat niet alleen over hardlopen gaat.

De volledige Bestseller 60-lijst kun je hier vinden.

De krenten uit de pap van vorige week waren: Koud kunstje van Wim Hof, Waarom? Daarom! van Roué Verveer en Ketters van Ayaan Hirsi Ali.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Een turbulente week

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken