Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Een week van herinnering

Nu Hebban.nl integraal de Bestseller 60 publiceert, stoppen Hebban Mens en Hebban Wereld met het vermelden van de bestverkochte non-fictie titels. We halen wel de krenten voor je uit de pap en schotelen je de spannendste binnenkomers voor.

De kleine moeder van Bergen-Belsen
In een week waarin Dodenherdenking en Bevrijdingsdag zitten, is het logisch dat er titels over de Tweede Wereldoorlog in de toplijsten belanden. Zo ook het boek van Hetty Verolme - De kleine moeder van Bergen Belsen. De jonge Hetty is met haar 14 jaar een van de oudste kinderen in de kinderbarak. Veertig kinderen zien haar als de moederfiguur.

Zolang er nog tranen zijn

De joodse Hannelore ontvlucht Duitsland in 1939. Als de boot niet mag aanmeren in Havana is dat niet het einde, maar het begin van een vreselijke reis. Hannelore Grunberg-Klein was de moeder van schrijver Arnon Grunberg. Ze overleed in februari van dit jaar en maakte de publicatie van haar in de jaren '80 opgeschreven herinneringen niet meer mee.

Eendagsvlinders
Psychiater Irvin Yalom, bekend van romans als Nietzsches tranen en Het raadsel Spinoza. Aan de hand van tien patiënten vertelt hij psychotherapeutische verhalen over ouder worden, doodsangst, keuzes maken, een betekenisvol leven en meer.

De volledige Bestseller 60-lijst kun je hier vinden en bestaat voor een overgroot deel uit fictie. Is het de komende zomervakantie die de romans doet winnen?

De non-fictie toppers van vorige week waren: Turbulentie van Annette Herfkens, Plastic rozen van Sylvia Witteman, On Top van Anna Nooshin en Collega's en andere ongemakken van Roos Vonk.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Een week van herinnering

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken