Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Een winters boek voor de kerst

Wil jij rond de feestdagen een fijn, romantisch boek lezen? Dan kun je 'Kiezen of delen' lezen, van Brenda Novak. Het boek heeft een winterse setting en is ideaal om in deze periode te lezen. 'Kiezen of delen' is een Harlequin roman, zoals we gewend zijn, daarom is het deze week boek van de week.

Over Brenda Novak

Brenda Novak dacht altijd dat ze helemaal niet creatief was. Ze ontdekte haar passie voor het schrijven pas nadat ze was getrouwd. Nadat haar debuut verscheen wist ze meerdere verhalen aan uitgeverij Harlequin te verkopen. Brenda Novak schrijft niet alleen romance verhalen, maar ook thrillers.

Whiskey Creek

Whiskey Creek is de serie van Brenda Novak die bestaat uit acht delen. De serie speelt zich af rondom het plaatsje Whiskey Creek. Kiezen of delen is ook een deel uit deze serie, maar je kunt het prima lezen zonder het voorgaande deel gelezen te hebben. Ieder boek is een zelfstandig verhaal.

Over Kiezen of delen

Haar naam is Cheyenne, maar wie is ze eigenlijk?

Cheyenne is blij dat haar moeder, Anita, jaren geleden na vele omzwervingen heeft besloten in Whiskey Creek te blijven. Ze voelt zich thuis in het plaatsje en heeft er intussen veel vrienden. Vrienden die haar en haar zus bijstaan nu hun moeder ernstig ziek is.

Toch is er iets wat haar verontrust. Ze droomt vaak over een knappe, blonde vrouw die haar als een moeder verzorgt, en die in niets lijkt op Anita. Wie is deze vrouw? Heeft ze haar verzonnen, of is er in het verleden iets gebeurd wat voor haar verborgen wordt gehouden?

Haar leven wordt nog verwarrender als ze onverwacht wordt aangesproken door Dylan Amos. Cheyenne is al lange tijd stiekem verliefd op Joe - een knappe, rustige en betrouwbare man - en hij heeft haar eindelijk mee uit gevraagd. Dylan heeft een slechte reputatie – hij is echt zo'n man bij wie je ver uit de buurt blijft. Ze begrijpt dan ook niet dat ze na dat gesprek steeds aan hem moet denken...Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Een winters boek voor de kerst

 

Gerelateerd

Over

Brenda Novak

Brenda Novak

Brenda Novak (Vernal, Utah, 1964) is een Amerikaanse bestsellerauteur van r...