Hebban vandaag

Nieuws /

Eerste filmtrailer Fantastic Beasts

door Debbie (Hebban Crew) 1 reactie
De eerste filmtrailer van Fantastic Beasts, de verfilming van J.K. Rowlings 'Fabeldieren en waar ze te vinden' staat online!

In 2001 heeft J.K. Rowling voor Comic Relief, de Engelse Cliniclowns, het boekje Fabeldieren en waar ze te vinden geschreven. Een boek dat begon als een schoolboek van Zweinstein, maar nu dus ook voor dreuzels beschikbaar is. Op het moment werkt J.K. Rowling aan het manuscript van een filmtrilogie gebaseerd op het boek, waarvan deel één gepland staat voor 17 november 2016. In de trilogie, geregisseerd door David Yates, is een hoofdrol weggelegd voor de fictieve schrijver van Fabeldieren en waar ze te vinden, Newt Scamander. Het gerucht gaat dat Yates hiervoor zijn oog heeft laten vallen op Eddie Redmayne, bekend van zijn rol als Stephen Hawking in The theory of everything.

Fabeldieren en waar ze te vinden is nog steeds leverbaar. Het boekje telt maar 127 bladzijden, wat duidelijk maakt dat het manuscript voor de trilogie heel veel nieuwe verhalen en inhoud bevat.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Eerste filmtrailer Fantastic Beasts

Gesponsorde boeken