Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Elizabeth Gilbert bevestigt relatie met Syrische schrijfster

door Hebban Crew 1 reactie
De Amerikaanse bestsellerauteur Elizabeth Gilbert heeft verklaard dat haar huwelijk met haar man Jose Nunes – die in twee van haar boeken een rol speelt - is geëindigd nadat zij een relatie kreeg met haar beste vriendin, de in Syrië geboren schrijfster Rayya Elias.

In een uitvoerige post op haar Facebook-account liet Elizabeth Gilbert weten dat haar gevoelens voor Elias sterker werden, nadat ze had vernomen dat bij haar vriendin alvleesklier- en leverkanker was vastgesteld. 'De dood - of de aankondiging van de dood - heeft het in zich dat het alles opruimt wat niet werkelijk is', schrijft Gilbert. 'En mijn werkelijkheid is dat ik niet gewoon van Rayya houd als een vriendin, ik ben echt verliefd op haar. En ik heb geen tijd meer om dat te ontkennen.'

Elizabeth Gilbert ontmoette Jose Nunes terwijl ze een reis maakte en aan haar memoires Eat, Pray, Love schreef. Het karakter in het 'love'-gedeelte in de bestseller is gebaseerd op Nunes. De twee trouwden in 2007. Van Eat, Pray, Love werd in 2010 een film gemaakt met Julia Roberts en Javier Bardem in de hoofdrollen. Gilbert schreef ook over Nunes in het boek Committed: A Skeptic Makes Peace With Marriage.

Bron: The Guardian Over de auteur

Hebban Crew

2141 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Elizabeth Gilbert bevestigt relatie met Syrische schrijfster

 

Gerelateerd

Over

Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert is een Amerikaanse schrijfster van romans, essays, korte verha...

Gesponsorde boeken