Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Elke keuze die je maakt zal je naar een onvergetelijke sensuele ontmoeting leiden.

Op 30 januari 2015 verschijnt bij uitgeverij The House of Books het ondeugend, modern en superhilarische boek Nu is het jouw beurt van het schrijverstrio Helena S. Paige.

Over Nu is het jouw beurt

Je beste vriendin gaat trouwen en jij bent haar bruidsmeisje. Het wordt een geweldig feest en wie weet, misschien gebeurt er nog iets spannends. Je moet beslissingen nemen. Ga je met je mysterieuze nieuwe vriend naar het feest? Of alleen? Je kent de getuige van de bruidegom al jaren maar bent nog nooit close met hem geweest. Zal dat nu gebeuren? Of ga je een duet aan met de hotte dj met zijn indrukwekkende tattoos en spierballen?

Dan is er nog die jongen die je vroeger plaagde, maar nu veel minder irritant lijkt. Je hebt zo'n donkerblauw vermoeden dat de zaken uit de hand gaan lopen.

Over de auteur

Helena S. Paige is het pseudoniem van drie jonge Zuid-Afrikaanse vrouwen. Ze hebben een opwindend erotisch avontuur geschreven met meerdere verhaallijnen. Jij kunt als lezer kiezen welke afslag je neemt in het verhaal. Wordt het een one night stand of sexy flirt?

Nieuwsgierig geworden?
Plaats dit boek dan op je 'Wil ik lezen' plankje.Over de auteur

Hebban Crew

1906 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Elke keuze die je maakt zal je naar een onvergetelijke sensuele ontmoeting leiden.

 

Gerelateerd

Over

Helena S. Paige

Helena S. Paige

Helena S. Paige is het pseudoniem van drie jonge Zuid-Afrikaanse vrouwen. Ze heb...