Hebban vandaag

Community /

Elke laatste zondag van de maand: Hebban Uitleesdag

door Hebban Crew 92 reacties
Hoe graag wij lezers het ook anders zouden willen zien, de drukte van alledag weerhoudt ons er soms van om ons leesdoel te behalen. Om je op koers te houden, introduceert Hebban vanaf februari de maandelijkse Hebban Uitleesdag. Plan jij ‘m in?

Beginnen aan een boek, of meerdere boeken, dat is voor de meesten van ons niet zo’n probleem. Maar werk, school, studie, sport en andere hobby’s gooien soms roet in het eten en dat betekent dat een boek soms iets langer blijft liggen dan gewenst.  

Wil jij meer (tijd maken voor) lezen, of op koers blijven voor je Hebban Reading Challenge (en die inhaalslag dit jaar proberen te voorkomen), plan dan nu alvast jouw maandelijkse Hebban Uitleesdag in.  

De Hebban Uitleesdag

Wat is er nu fijner dan een ontspannen weekend met heel veel leestijd? Met de Hebban Uitleesdag duik je op de laatste zondag van de maand zonder enig schuldgevoel je boek in.  

 

Heb je boeken uitgelezen? Dan mag er natuurlijk weer nieuw leesvoer op je verlanglijst. Elke maand openen we op Hebban Uitleesdag een winactieformulier, waarin je alléén op die dag jouw uitgelezen boeken kunt invullen. Heb jij een (openbaar) Hebban Verlanglijstje? Dan geven we jou wellicht een boek daarvan cadeau!    

Laat ons onder dit artikel weten welke boeken jij in februari uit wilt lezen.      

Deel jouw uitleesmoment met ons op je social mediakanalen met #hebbanuitleesdag.Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Elke laatste zondag van de maand: Hebban Uitleesdag