Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Vanaf deze zomer ook Engelstalige boeken op Hebban

door Hebban Crew 43 reacties
Deze zomer omarmt lezerscommunity Hebban.nl ook het Engelstalige boek. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Van Ditmar, de grootste importeur van Engelse boeken in Nederland. Naar verwachting kunnen lezers vanaf medio juli ook Engelse titels beoordelen, toevoegen aan hun boekenplanken en boekenblogs.

Hiermee speelt de grootste boekensite van Nederland en Vlaanderen in op een groeiende vraag van de bezoekers. 'Al sinds de lancering was er vraag naar Engelstalige boeken, maar de laatste maanden nam deze sterk toe,’ aldus hoofdredacteur Sander Verheijen. ‘Een van de redenen is dat Hebban bekender wordt en steeds meer lezers van andere boekensites, vaak wel met een Engelstalig aanbod, overstappen naar Hebban. Daarnaast merken we dat de deelnemers aan onze populaire Hebban Reading Challenge ook graag in het Engels lezen.'

Hebban gaat voor deze stap een samenwerking aan met Van Ditmar Boekenimport. De bestaande Nederlandstalige database wordt aangevuld met het omvangrijke assortiment van de importeur. Hiermee zijn de meest gangbare titels beschikbaar voor de bezoekers van Hebban. Van daaruit wordt verder aangevuld met oudere titels, zodat iedereen zijn boekenplanken naar wens kan (aan)vullen.

'Wij zijn enorm verheugd dat we de populaire boekensite gaan verrijken met ons brede assortiment Engelstalige boeken. De groep van lezers die in het Engels lezen zien wij gestaag groeien en we zien in Hebban dan ook de perfecte partner om deze doelgroep nog beter te bereiken en enthousiast te maken over het Engelstalige boek.' - Karlijn Theeven, manager marketing & communicatie bij Van Ditmar Boekimport.

 

Van Ditmar Boekenimport

Van Ditmar Boekenimport, opgericht in 1924, behoort sinds 1988 tot het Audaxconcern en heeft zich in de bijna negentig jaar van haar bestaan ontwikkeld tot dé handelspartner voor de boekhandel. Gespecialiseerd in de import, marketing en distributie van boeken en strips is Van Ditmar een vitale schakel tussen uitgevers en hun publiek.

Cadeautje

Om samen met jullie deze grote stap te vieren, geven we, met dank aan Van Ditmar Boekenimport, 25 T-shirts weg van het boek The Girls van Emma Cline.

Doe mee!

Afbeelding hierboven: de aankondiging in de nieuwste editie van Ready to Read magazine.Over de auteur

Hebban Crew

2127 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Vanaf deze zomer ook Engelstalige boeken op Hebban

 

Hebban Spots

Ready to Read

182 volgers

Volg deze pagina om op de hoogte te blijven van de Engelstalige boeken op Hebban in samenwerking met Van Ditmar Boekenimport.

Gesponsorde boeken