Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Ex-vrouw Prince komt met 'intieme memoires'

door Hebban Crew
Mayte Garcia, de ex-vrouw van Prince, heeft de publicatie aangekondigd van 'intieme memoires' over haar leven met de popmuzikant. Het boek, getiteld 'The Most Beautiful', volgt de relatie en het huwelijk van de twee. Ook het verlies van hun zoontje in 1996 komt ter sprake.

Uitgeverij Hachette mikt op publicatie van het boek in april 2017. Op de 21ste van die maand is het een jaar geleden dat Prince Rogers Nelson op 57-jarige leeftijd dood werd aangetroffen in een lift van zijn woning in Paisley Park Studios. Later werd duidelijk dat hij is overleden aan een overdosis van de zware pijnstiller fentanyl.

'Wij hadden een zeldzame, bijna buitenaardse connectie', aldus Mayte Garcia. Zij en Prince leerden elkaar kennen na een show van Prince in 1990. Zij was toen net zestien jaar. De jonge danseres had de aandacht getrokken van de popster, nadat haar moeder een video van haar had gestuurd in de hoop dat Prince haar zou inhuren. Twee jaar later voegde ze zich bij zijn band en de twee werden verliefd op elkaar. Zij trouwden op Valentijnsdag 1996. Witte duiven werden losgelaten toen de twee elkaar eeuwige trouw beloofden. 

Vrijwel direct daarna raakte Garcia zwanger. Maar hun zoon Boy Gregory stierf een week na zijn geboorte aan het Pfeiffer syndroom, een zeldzame aandoening van de schedel. Dat verlies, gevolgd door nog een miskraam, zorgde ervoor dat de twee van elkaar vervreemd raakten. Ze scheidden in 2000. 

Bron: BBCOver de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Ex-vrouw Prince komt met 'intieme memoires'

 

Gesponsorde boeken