Hebban vandaag

Lezen /

Exclusieve voorpublicatie: Ik zag een man

door Daphne van Rijssel (crew) 3 reacties
Volgende week verschijnt 'Ik zag een man', de nieuwe roman van dichter en (toneel)schrijver Owen Sheers. Een poëtisch verhaal over rouw, vriendschap en verlossing. Op Hebban lees je alvast een voorpublicatie én maak je kans op een exemplaar!


‘Ik zag een man’: een kleine handeling zoals het uitspreken van deze zin kan een enorme impact hebben op de levens van vele mensen. Dit gegeven gebruikte Owen Sheers als basis voor zijn nieuwe roman.

Als zijn vrouw, journalist Caroline Marshall, om het leven komt in Pakistan verhuist Michael Turner naar Londen. Daar ontstaat een intense vriendschap met zijn charismatische buren Josh en Samantha Nelson en hun twee dochters. Het gelukkige gezinsleven van de Nelsons is totaal verschillend van dat van Michael, maar toch is hij vaak bij hen te vinden. De familie is zijn steun en toeverlaat. Maar dan, op een zaterdagmiddag in juni als Michael nietsvermoedend het huis van de Nelsons binnengaat, gebeurt er iets dat al hun levens een dramatische wending geeft. Vanaf dat moment gaat Michael gebukt onder een schuldgevoel en een geheim, maar de waarheid laat zich niet verdringen.De buitenlandse pers is lovend over I Saw A Man :

'Owen Sheers' sterke tweede roman is een verontrustend verhaal over wreedheid, verdriet en schuld... Vanaf het begin voel je dat Sheers precies weet waar hij mee bezig is. Alles grijpt in elkaar, is perfect in balans gehouden door de sterke plot van de buitengewoon pakkende, stijlvolle roman.' - Sunday Times.

'Sheers' roman geeft gestalte aan de ondraaglijke breekbaarheid van vreugde en schetst op ontroerende wijze de onontkoombare tastbare herinneringen die we achterlaten.' - The Guardian

Benieuwd naar Ik zag een man ?

Lees hier een voorpublicatie

Alles lezen? Doe mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar van deze roman!

Ik zag een man verschijnt op 22 september bij Ambo Anthos Uitgevers.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Exclusieve voorpublicatie: Ik zag een man

 

Gerelateerd

Over

Owen Sheers

Owen Sheers

Owen Sheers (1974) is dichter en (toneel-)schrijver. Ook acteert hij en presente...

Gesponsorde boeken