Hebban vandaag

Lezen /

Exclusieve voorpublicatie: Portret van een vrouw van Jojo Moyes

door Daphne van Rijssel (crew) 1 reactie
De ene na de andere internationale bestseller levert Feelgood-auteur Jojo Moyes af. Van haar roman 'Voor jou' werden maar liefst drie miljoen exemplaren verkocht. Eind september verschijnt haar nieuwste boek, 'Portret van een vrouw'. Op Hebban lees je alvast een exclusieve voorpublicatie!

Portret van een vrouw speelt zich af in 1916. De Eerste Wereldoorlog is in volle gang en terwijl Sophie's grote liefde Édouard aan het front vecht, is zij zelf de steun en toeverlaat van haar familie. Samen met haar zus runt ze het familiehotel. Wanneer de Duitsers daar hun intrek nemen valt de Kommandant als een blok voor Sophie. Vooral van het schilderij dat Édouard voor de oorlog van haar maakte, blijkt hij erg onder de indruk. Sophie besluit dat dit schilderij haar enige kans is om haar geliefde te redden en zet haar reputatie én leven op het spel.

Bijna een eeuw later krijgt Liv het schilderij cadeau van haar man David, die niet lang daarna plotseling overlijdt. Het cadeau betekent alles voor Liv, omdat het haar doet denken aan de korte maar gelukkige periode met haar man. Maar dan hoort ze over de donkere geschiedenis van het schilderij...

Na Voor jou, De laatste liefdesbrief en Vier plus één levert Jojo Moyes (1969) met Portret van een vrouw wederom een meeslepende roman af. De buitenlandse pers is in ieder geval overtuigd:

'Meesterlijk verteld, de fans van Voor jou zullen het prachtig vinden.' - Elle

'Prachtig. Blijft lang in je gedachten nadat je het boek uit hebt.' - Daily Mail

'Opnieuw een hartverwarmende briljante roman van Jojo Moyes.' - Marie Claire

Zelf oordelen?

Lees hier een voorpublicatie

Portret van een vrouw verschijnt op 22 september bij uitgeverij De Fontein.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Exclusieve voorpublicatie: Portret van een vrouw van Jojo Moyes

 

Gerelateerd

Over

Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes (1969) is een Britse romanschrijfster en journaliste. Haar eerste boe...

Gesponsorde boeken