Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

Win & Write: Wat ik nooit eerder heb gezegd

Celeste Ng's debuutroman 'Everything I never told you' won meerdere prijzen en stond op nummer 1 van Amazons beste boeken van 2014. 30 juni verschijnt de Nederlandse vertaling bij A.W. Bruna Uitgevers, getiteld 'Wat ik nooit eerder heb gezegd'. Op Hebban maak je kans op een vooruit-exemplaar in ruil voor een recensie op Hebban!

"Een roman die tegelijk groots, intiem, hard en kwetsbaar is", zo vat de uitgeverij Wat ik nooit eerder heb gezegd samen. Grote thema's als afkomst, vooroordelen en identiteit staan centraal in deze debuutroman, waarmee Celeste Ng (spreek uit als 'ing') zichzelf in één klap op de literaire kaart zette. Ze won de Alex Award (toegekend door de Amerikaanse bibliotheken) en de 2014 Asian/Pacific Award for Literature en de roman werd verkozen tot beste boek van 2014 door onder meer Entertainment Weekly, The Huffington Post, Buzzfeed, Booklist en San Francisco Chronicle. Daarnaast werden de vertaalrechten van Everything I never told you aan maar liefst vijftien landen verkocht.

Over dit boek:
Juni 1977. In het universiteitsstadje Middlewood ontdekt de familie Lee dat hun dochter verdwenen is. Een paar dagen later wordt het lichaam van de zestienjarige Lydia uit het meer gevist. Verteerd door schuldgevoelens slaat haar vader een roekeloze weg in die hem zijn huwelijk kan kosten. Haar moeder Marilyn is gebroken, maar vastbesloten om een dader te vinden – tegen elke prijs. Lydia’s broer is er zeker van dat hun getroebleerde buurjongen Jack iets te maken heeft met het drama. Maar het is de jongste in de familie, Hannah, die meer ziet dan iemand zich realiseert en die wel eens de enige zou kunnen zijn die weet wat er echt gebeurd is.

"Een powerhouse van een debuut. Ng’s verhaal grijpt je vanaf de eerste pagina bij de keel, met de hoop om het mysterie van Lydia’s dood te ontrafelen. Mensen, dit boek heeft alles in huis. Alles."
– The Huffinton Post

Over de auteur:
Celeste Ng (spreek uit: ing) is opgegroeid in Pennsylvania en Ohio, US. Ze studeerde aan Harvard en de University of Michigan. Haar korte verhalen en essays zijn gepubliceerd in o.a. One Story, TriQuarterly, Bellevue Literary Review en the Kenyon Review Online en ze heeft voor een van haar verhalen de Pushcart Prize in ontvangst mogen nemen. In de zomer van 2015 verschijnt haar debuutroman Wat ik nooit eerder heb gezegd. Ze schrijft aan haar tweede roman en aan een collectie korte verhalen, en geeft daarnaast ook les aan Grub Street, een creative writing centre.

Benieuwd naar Wat ik nooit eerder heb gezegd ? Lees hier een voorpublicatie!

Win & Write
Wil jij deze roman al vóór de publicatiedatum lezen en ben je bereid om na het lezen een recensie (min. 300 woorden) op Hebban te plaatsen? We mogen 10 vooruit-exemplaren verloten! Doe mee met deze giveaway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Win & Write: Wat ik nooit eerder heb gezegd

 

Gerelateerd

Over

Celeste Ng

Celeste Ng

Celeste Ng (spreek uit: ing) is opgegroeid in Pennsylvania en Ohio, US. Ze stude...

Gesponsorde boeken