Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Extra avonturen in de wereld van The Iron Fey

Julie Kagawa wist met haar Young Adult-serie ‘The Iron Fey’ vele lezers de wereld van de fae in te lokken. Nu is er ‘De IJzerlegendes’, een bundel met drie korte verhalen over Meghan, Puck en Ash. Ook is de nooit eerder gepubliceerde Survivalgids voor Nimmernimmer opgenomen. Benieuwd? We geven drie boeken weg!

Via de novelles kun je een extra blik werpen in de door Kagawa verzonnen wereld. Het eerste deel in de serie was Kagawa’s debuut en betekende ook meteen haar grote doorbraak. Daarna besloot ze zich dan ook fulltime op het schrijven te richten. Met resultaat: een prachtige serie die voor de liefhebbers nu is aangevuld met extra verhalen!  

Over het boek:
Gevaarlijke fae, wonderlijke wezens, actie, spanning, humor en... een tijdloze liefde. Dat is de wereld van The Iron Fey.  

Nadat Meghan aan de dodelijke IJzerfae is ontsnapt, moet ze haar belofte aan Ash inlossen. Voordat ze naar het ijzige Winterhof afreizen, wil ze nog één ding doen. Iets waarmee ze per ongeluk de aandacht trekt van een oeroud en levensgevaarlijk wezen. Of Meghan en Ash ooit aankomen in het Winterrijk, lees je in De overtocht - winter.  

In De overtocht - zomer is Puck de enige die Ash kan helpen om in het hol van de leeuw, het Zomerhof, te komen. Dat doet hij dus, maar of hij de neiging kan weerstaan om zijn rivaal een enorme streek te leveren, is nog maar de vraag.  

Wanneer Meghan in De voorspelling naar Elysium gaat, een belangrijke bijeenkomst van alle hoven, heeft ze het idee dat alles goed is gekomen. Dan doet een orakel haar een duistere voorspelling die alles verandert...  

Alle fantastische avonturen van Meghan, Ash en Puck in één bundel plus een onmisbare survivalgids voor de wereld van de fae!  

Meer info:   

Klik hier voor meer informatie over de hele serie, met onder andere voorproefjes uit alle boeken, een interview met Julie Kagawa en booktrailers. 

Voor meer informatie over Harlequin en om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe uitgaven volg je de Hebban Page van de uitgeverij.

Giveaway:
Met dank aan Harlequin mogen we drie exemplaren van De IJzerlegendes weggeven. Wil je kans maken? Klik dan op het Giveaway-kader rechts van dit artikel.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Extra avonturen in de wereld van The Iron Fey

 

Gerelateerd

Over

Julie Kagawa

Julie Kagawa

Julie Kagawa is de internationale bestsellerauteur van bekende Young Adult-serie...

Gesponsorde boeken