Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Fantasyfestival: FantasiaFest

FantasiaFest De Lindenhorst noemt zichzelf geen fantasyfestival, maar dat is het feitelijk wel en een erg leuke ook. Dit weekend (25, 26 en 27 juli) wordt alweer de vijfde editie georganiseerd op landgoed De Lindenhorst in De Schiphorst (bij Meppel).

FantasiaFest is een gezellig festival, met veel muziek, activiteiten, de Dutch European Steampunk Convention,  lekker eten en drinken en kraampjes met  fantastische kunst, boeken, sierraden, kleding, spellen en LARP benodigdheden.

Vijftien bands en singer songwriters treden tijdens Fantasiafest op. Dit jaar zijn er twee podia, met het hoofdpodium aan de zijkant van het landhuis De Lindenhorst. Bekijk hier de hele line up.

Daarnaast zijn er verschillende activiteiten en shows (voor jeugd en volwassenen), zoals acts met paarden, zoals Dochters van Odin, boogschieten met Tiem Haagsûh Drie Dei Schuttâhs, workshops fantastische krijgskunsten met Qu’Mar, LARP- en spelworkshops door De Purperen Draak, Circus, theater en vuur met Chaotikah en nog veel meer.

Het festival begint vandaag (25 juli, 13.00 uur) en loopt door tot en met zondag. Op zaterdag is iedereen welkom tussen 11 en 23 uur en zondag is het terrein open van 11 tot 19 uur. Het adres is:

De Lindenhorst
Schiphorsterweg 15
7966 AB  De Schiphorst, Meppel

Een dagkaart voor volwassenen kost 11 euro aan de kassa, jongeren tot 18 betalen 8 euro en kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen (onder begeleiding).

Voor een routebeschrijving kun je terecht op de website van FantasiaFest De Lindenhorst (onder informatie) en daar tref je ook een overzicht van alle programmaonderdelen aan. Ook kun je door het digitale programmaboekje bladeren.

Veel plezier!Over de auteur

Hebban Fantasy

315 volgers
20 boeken
0 favorieten
Newbie


Reacties op: Fantasyfestival: FantasiaFest